• 瀏覽: 6,448
  • 回覆: 41
+3

58老牛能力有限。

現年58歲男商人早前認識了一名年輕其廿五載的女律師後發展成情侶及同居,惟其後情海翻波,商人疑女友有第三者。

識得一個人,佢話⋯⋯雞、全部都係雞,一根是雞,二根是賊,全部都係中共錯。

58 歲食 25 歲,唔通貪你靚仔咩?自己衰咗就怪東怪西怪中共。
引用:
原帖由 30902018HKG 於 2018-10-12 04:29 PM 發表
強姦女律師如果有罪要坐幾耐監?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181012/mobile/bkn-20181012143922270-1012_00822_001.html

情海翻波 商人涉掌摑強姦年輕25年女律師

現年58歲男商人早前認識了一名年輕其廿五載的女律師後發展成情侶及同居,惟其後情海翻波,商人疑女友有第三者。直至2016年4月凌晨商人回家發現 ...

啲人傻遮,果 D 友仔,衰咗咪鬧下都係中共錯、都係共慘雞咪得囉。
引用:
原帖由 ellentomhk 於 2018-10-12 04:49 PM 發表
58老牛能力有限。

引用:
原帖由 30902018HKG 於 2018-10-12 04:29 PM 發表
強姦女律師如果有罪要坐幾耐監?

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181012/mobile/bkn-20181012143922270-1012_00822_001.html

情海翻波 商人涉掌摑強姦年輕25年女律師

現年58歲男商人早前認識了一名年輕其廿五載的女律師後發展成情侶及同居,惟其後情海翻波,商人疑女友有第三者。直至2016年4月凌晨商人回家發現 ...
做律師同做其他職業,判監會有分別?

又係食花生,等睇戲既時候

試過也算擁有

引用:
原帖由 30902018HKG 於 2018-10-12 04:59 PM 發表

我最想知條女係索女定豬扒 😂
各有喜好啦!佢入得口嘅,當然唔會係垃圾啦!

其實有點奇怪
被人屌後(話強姦)搬去沙田酒店暫住
點解被告會知道佢住某間酒店呢?

引用:
原帖由 Cepa 於 2018-10-12 04:56 PM 發表

做律師同做其他職業,判監會有分別?
自己人

鍵盤翻頁
左右