• 瀏覽: 19,227
  • 回覆: 102
  • 追帖: 2
+13
今日港女升番五百有多

道指而家升200+

引用:
原帖由 chinaup 於 2018-10-12 06:19 PM 發表
星期一,7千5百億熱錢流到香港,到時股樓齊升
Source?

跌下跌下轉機就會來

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-10-12 09:59 AM 發表
點解要打擊中國經濟??

美國傳媒報道,中美元首計劃下月在阿根廷會面,兩國有望重啟貿易談判。但美國總統特朗普稱,他還有很多方法可以進一步打擊中國經濟。美國《華爾街日報》引述中美雙方官員報道,國家主席習近平與美國總統特朗普計劃下月尾,於阿根廷出席二十國集團峰會期間見面,尋求化解中美貿易戰引發的市場震盪。
http://news.tvb.com/great ...
傾佢老母,隊冧美股美債才是皇道

引用:
原帖由 wasana 於 2018-10-12 07:19 PM 發表

呢D咪又係自稱香港人的祖先。有鬼丁權咩,香港人

引用:
原帖由 wasana 於 2018-10-12 07:19 PM 發表

呢D咪又係自稱香港人的祖先。有鬼丁權咩,香港人

引用:
原帖由 真。自稱的天才 於 2018-10-12 11:47 PM 發表

Source?
記住重陽前反手,祝願祖國崩潰

引用:
原帖由 Owners 於 2018-10-12 07:14 PM 發表
預咗美股會爆, 自作自受

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2018-10-12 09:58 AM 發表

傻普搞出個大頭佛,
可能會成為千古罪人~
人地生意佬,早就心裡有數,
總之大權在手,呼風換雨,
今次環球大跌,佢肯定身家漲幾倍!
唔通淨係大升至搵到錢咩!
你才是太天真

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-10-13 01:18 AM 發表
造市造到仆佳
現在老美用高科技套全世界啲錢,
散戶不夠他玩的。

走唔切。

引用:
原帖由 唔睇大台 於 2018-10-12 09:03 AM 發表
【本報訊】周三美股跌市引爆全球股災。向來是「提款機」的港股昨暴瀉最多1067點,收市跌926點至25266點水平,跌幅3.54%。日股、台股、內地A股一樣暴跌,上證失守「熔斷底」,勁插5.2%至2583點。美國總統特朗普在大跌市下趁機「抽水」,歸咎於美國聯儲局的加息政策,指「聯儲局錯了、瘋了!」資深...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...
好想佢繼續下跌.... 講真...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]