• 瀏覽: 35,630
  • 回覆: 271
  • 追帖: 6
+12
中國在等大選結果.....看美國人支不支援他......如果連任不成....就可以不攻自破...

引用:
原帖由 swerner 於 2018-10-12 01:52 AM 發表
In President Xi we trust
Hong Kong, here we come, come and knee down to our great president.

One country should have one system, all chinese should live under Xi system.

https://edge.ivideo.sin ...
How about Chinese living in Singaporean Chinese or British Chinese.

中國以往唔開放市場
開放左大部分外國貨不嬲收好重稅
係呢幾年先低。
人地一加你一陣就瓜瓜叫

日韓現在表面順從磨菇,心裡面都不知幾想佢快d 換人,應該覺得跟咁耐主子,最難頂就係呢個磨菇,當日韓狗都不如,你估大日笨會唔知咩,表面要依順,暗地裡可能想插主子幾刀。
現時最有利就係普京,隔岸觀虎鬥,兩敗就佢贏哂,又可座享現時高油價,加上入冬喇,歐盟都唔鬼理咩制裁啦,幫襯俄佬買天然佢過冬最實際。

投降? 還早呢 ! 說不定北京想利用外界廣泛擔心特朗普貿易保護主義會傷及所有國家的心理,將貿易戰轉化為自身優勢。

引用:
原帖由 洋奴末日 於 2018-10-12 02:03 AM 發表
投降就只有吃屎
不投降還能吃土

你說怎麼選  

不過總有些 奴才喜歡吃屎  
樓主是說西奴喜歡拿屎撈狗糧吃嗎,希望佢哋主子吾好輸得太快,吾糸屎都無得食

引用:
原帖由 sosoluck 於 2018-10-12 04:04 AM 發表
日韓現在表面順從磨菇,心裡面都不知幾想佢快d 換人,應該覺得跟咁耐主子,最難頂就係呢個磨菇,當日韓狗都不如,你估大日笨會唔知咩,表面要依順,暗地裡可能想插主子幾刀。
現時最有利就係普京,隔岸觀虎鬥,兩敗就佢贏哂,又可座享現時高油價,加上入冬喇,歐盟都唔鬼理咩制裁啦,幫襯俄佬買天然佢過冬最實際。 ...
正確

引用:
原帖由 swerner 於 2018-10-12 02:00 AM 發表
“愛國,不能停留在口號上,而是要把自己的理想同祖國的前途、把自己的人生同民族的命運緊密聯繫在一起,扎根人民,奉獻國家。”黨的十八大以來,以習近平同志為核心的黨中央大力弘揚愛國主義精神,強調要讓愛國主義成為每一個中國人的堅定信念和精神依靠。
Come on, all hong kong people should scarify all your wealth to our ...
You are filthy and greedy, trying to manipulate HK People, peeping at our fortune.
You are a real piece of shit !

要聽吓美國平民的聲音

美國開左個頭,而家收唔到科,況且一打長久戰,美國未必捱到,所以美國好心急要速戰速決!

引用:
原帖由 山莊地主86 於 2018-10-12 04:08 AM 發表

正確
x2

洋奴主人,痴九左線!

引用:
原帖由 小寶人 於 2018-10-12 04:15 AM 發表
美國開左個頭,而家收唔到科,況且一打長久戰,美國未必捱到,所以美國好心急要速戰速決!
點九速呀,一係罷買囉!咁九叻!

引用:
原帖由 大鑊了 於 2018-10-12 01:43 AM 發表

賭到最後,中國人可以食小啲都過到活,相反美國人呢?中國根本就唔洗出王牌。
咪係,中國未窮過咩,仆街美國飲慣食慣,睇吓邊個死先!

引用:
原帖由 煙如織 於 2018-10-12 01:56 AM 發表
六四後,美歐全面經濟制栽中國,中國都不投降,何況現在。冇深厚歷史文化嘅鬼佬根本唔了解中國人,孔子有言:富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈,可概括中國人性格。 ...
偉大領袖 毛主席講過,孔子不過係小資產 階級。要時常批鬥。

反為馬克司話過,天下沒有不消忘的政權。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]