• 瀏覽: 32,732
  • 回覆: 582
  • 追帖: 2
+43
引用:
原帖由 葉榮添2018 於 2018-10-11 05:27 PM 發表

食屎啦郭家畸,醫改你又反對?乜撚嘢呀你?
佢...應該識...割包皮...掛...

「大乳山」咁多地吾用,何必要响果度填幾個長州咁大的島哩

引用:
原帖由 starr 於 2018-10-11 03:42 PM 發表

好多人忘記新界東北收地,反對派話官商勾結益地產商
呢家填海就話倒錢落海

其實香港地價高,應該係世界上最有本錢填海造地既城市
填完賣地翻幾翻,仲可以解決住屋問題 ...
我好懷疑真正想益地橙或唔想樓價跌既其實係泛民

成班耳猿得個吠字~

引用:
原帖由 情人1986 於 2018-10-11 04:50 PM 發表
明日大嶼 冇曬盈餘!
唔好人講你又講,就算當佢真係超支到一萬億,分20年支出,每年都係五百億,香港俾唔起? 但如果唔用D 每年五百億,無基建充撐經濟,外國減少投資,福利主意抬頭,香港人塘水滾塘魚,唔駛十年,魚塘變乾塘

19議員

郭家麒做議員都呃左市民咁多年啦,自己做騙子都騙左唔少市民,我都會話人渣議員白吃白喝,全民震怒,天怒人怨

唔好講咁多,一係佢黎搞好房屋問題,一係共享佢間屋出黎,b哩巴啦有咩作為?請你返黎吊鬼邊個唔識?請你唔係幫手解決問題係添麻煩,出糧比你鬧騙子,你請唔請人啫,請我返黎日日吊等你百吊成才

呢班pk議員除左做呢啲無恥野重有咩做過!

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-10-11 03:35 PM 發表
政府昨日(10日)發表新一份施政報告,特首林鄭月娥今早(11日)到立法會出席答問大會。就她提出的「明日大嶼」填海建人工島

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20181011/photo/bkn-20181011103210351-1011_00822_001_01b.jpg?20181011144223

林鄭無德無能, 無恥治港, 全城震怒, 要求下台!

新聞 ...
又「全城」?好憎被代表!

其實D議員可唔可以收口當積下陰德幫D後代做下嘢。如果基建都話係無用嘅,咁香港真係等世界未日好過啦。

最禍害香港的恐怕是攻民狗黨一群法棍囉,淋病是你們自己友都鬥就知啦…狗咬狗。😤

班P K乜7都反正府做乜9都錯你班杏家X死去死去XX住啦咪係到欠世

引用:
原帖由 behappy1997 於 2018-10-11 04:59 PM 發表

林鄭每人塞1億俾東北居民就一定得拉,馬上就有地。唔喺政府無能,喺居民貪得無厭
每人派完1億,收到D 地,農地要平整,用錢,魚塘要探底用錢,一個唔好彩,掘到古蹟,又要成個搬走,用錢,一幅幅散地重新組合規劃,用錢,地下去水重舖,用錢,交通配套,用錢,你估少得過5000億?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]