• 瀏覽: 2,249
  • 回覆: 67
美國佬顧掂自己先啦,同d台仔/假扮台仔一樣,自身難保但又成日係到吱吱咗咗,煩L死

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-10-11 02:46 PM 發表

《香港人權與民主法案》

目的是美方對對涉及鎮壓基本自由的香港或中國內地的政府官員,設立懲罰機制,包括禁止涉事官員入境美國及凍結其在美國的資產。 ...
香港都應該要立法可以禁止涉事官員入境香港及凍結其在香港的資產。

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-10-11 02:37 PM 發表
http://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1422381-20181011.htm

美國國會報告稱香港高度自治受損 存在政治審查

2018-10-11 HKT 05:28

美國國會一項報告指出,香港高度自治受損,存在政治審查及篩選。特區政府又繼續起訴參予佔中人士。

美國「國會及行政當局中國委員會」發表的報告關注「一國兩制」在香港落實。 ...
真傻記者,講到美國唔會政治審查咁哦咁點解每年仲咁多人唔批簽證呢
美國就好似,你見到隔離屋企人鬧架,你就專門去毒果報落頭版,唱通街
跟住扮埋警察想入屋

美國政棍真係多廢話, 講到自己好似聖人一Q樣, 扮到美國沒有歧視同政治審查, 難道CIA同NSA係派免費餐同教美國大媽跳大媽舞的社區慈善組織嗎... 思樂冰可以平安自由回國不受審嗎...

關你美國叉事

係至好講呀,口的樓仲唔跌到扑街

已通知國安局留意這裏的言論

份報告書係由犯民代寫? 全部內容同佢地講嘅100%相同嘅?

引用:
原帖由 Kahim 於 2018-10-11 02:43 PM 發表
美國公司打算徹出香港?
支持go盛,大摩徹出香港

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-10-11 02:54 PM 發表

政棍?
依家係國會報告
國會報告唔係政棍? 唔通係中立人士呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]