• 瀏覽: 14,240
  • 回覆: 314
  • 追帖: 2
+7
冇可能完全滿足刁民

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-10-11 12:53 PM 發表

8萬5係wrong timing 呀,76
wrong timing?你真係笑話,根本那時候就係正確時間,只不過就好似今日你地為反而反咁,完全無遠見。你話嘅wrong timing就證明咗啦,唔通今天唔係存在住屋問題?如果真係有遠見嘅人,就唔會講得出wrong timing呢幾個字。只有嗰啲毫無遠見又不學無術嘅人,先至以為今天問題就今天解決,而唔係今天策劃去解決明天出現的問題。

社會最大問題是刁民太多

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-10-11 11:26 AM 發表
成份報告重點係樓市,但係全球經濟下行,美國由印銀紙輸出美元變咗加息收回美元,d樓肯定會跌,喺呢個時候增加供應同8萬5一樣wrong timing同埋犧牲中產, 係咪on 9 ga,
至於喺全球暖化水平面上升仲去起人工島簡直係自殺,盞年年水浸,智商連小學雞都不如,
最令人神共憤嘅係香港公共醫療及人口老化問題已經核爆緊,但係林鄭一個仙都吾使落去,佢係咪想激發老人家同低下層上街抗爭先滿意?
一份報 ...
其實公道啲講,樓主只可以做下鍵盤戰士,吹下水無問題,講遠見你就真係無囉。

民調是那些有目的的人做出來,反應正面都會被踢出,加入反對聲音

引用:
原帖由 haydenkayla 於 2018-10-11 12:37 PM 發表

我覺得保證優先請香港醫生先ok
而家有香港醫生失業咩?

幾十個記者都講唔贏林鄭,何況樓豬,使唔使又開個答問大會比你

遠到十幾年後都話無遠見

引用:
原帖由 正美 於 2018-10-11 07:53 PM 發表

深感認同,宜家仲有人會走出嚟話懷念董伯伯呢!想當年董伯伯仲慘過過街老鼠…
想當年大部分人話佢老懵董,日日被罵,日日叫下台,真慘😭

黃絲為反而反,連777禁電子煙都吊一餐就知

過去都講多過做,呃九人自肥之後走老。

引用:
原帖由 LogisticsAir 於 2018-10-11 04:00 PM 發表

落尼既大陸人係香港人上去結婚生仔既結果,你要源頭減人,叫你啲議員立法禁止中港婚姻吖!
湖北奇,黃台仰,羅冠聰,四眼哥哥,全是來自大陸

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2018-10-11 11:26 AM 發表
成份報告重點係樓市,但係全球經濟下行,美國由印銀紙輸出美元變咗加息收回美元,d樓肯定會跌,喺呢個時候增加供應同8萬5一樣wrong timing同埋犧牲中產, 係咪on 9 ga,
至於喺全球暖化水平面上升仲去起人工島簡直係自殺,盞年年水浸,智商連小學雞都不如,
最令人神共憤嘅係香港公共醫療及人口老化問題已經核爆緊,但係林鄭一個仙都吾使落去,佢係咪想激發老人家同低下層上街抗爭先滿意?
一份報 ...
每一年,每一分。嘅施政報告。
有邊次唔係講官逼民反。

樓主你 反L未。
你就快L啲去反

等緊你反

公道D講,樓主好短見!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]