• 瀏覽: 40,744
  • 回覆: 181
  • 追帖: 1
+7
今天應該很高興!

美狗抵死👏👏👏

樓主呢的綜援友食飯吾知米貴

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-10-11 06:05 AM 發表

今天應該到你圖片中的數字

引用:
原帖由 ken2431 於 2018-10-11 06:07 AM 發表
樓主一定好開心啦!
畸形反智的港柴最喜歡睇死人塌樓

你老尾爆了!

引用:
原帖由 晚間狂野 於 2018-10-11 06:23 AM 發表
港股今日升
用下腦啦

引用:
原帖由 酒店滴滴豬豬 於 2018-10-11 05:37 AM 發表
美股周三出現冧市,其跌勢在收市後繼續擴大!道指期貨最新報25,437點,跌1044點或3.94%;標指期貨亦跌近4%,報

38°07'35.0"N 103°09'39.0"E

中美戰爭在即!大軍壓境!美國遠征軍已經迫近!

斬蝗蟲起義!

神預測!

正如 10 年前同 身邊朋友 講過個市好快會暴跌一樣!

支爆開始!

港幣大跌!

股市大跌!

金融大跌!

跌 ...
又話美國個市好好嘅

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2018-10-11 08:12 AM 發表
你老尾爆了!
你估今天香港 大陸唔爆咩

引用:
原帖由 樹上芳香的牛牛 於 2018-10-11 06:36 AM 發表

你預知得
咁準!應該執唔少喎!
佢有撚錢投資咩,呢的垃圾,上網可能都要老母交錢

引用:
原帖由 酒店滴滴豬豬 於 2018-10-11 05:37 AM 發表
美股周三出現冧市,其跌勢在收市後繼續擴大!道指期貨最新報25,437點,跌1044點或3.94%;標指期貨亦跌近4%,報

38°07'35.0"N 103°09'39.0"E

中美戰爭在即!大軍壓境!美國遠征軍已經迫近!

斬蝗蟲起義!

神預測!

正如 10 年前同 身邊朋友 講過個市好快會暴跌一樣!

支爆開始!

港幣大跌!

股市大跌!

金融大跌!

跌 ...
股災人為天災,之前股災好唔開心,但今日有個叻總統制造股災,呢個總統比神更叻正,抵L死比天收,一個國家有三萬多億美元儲備,一個死窮鬼國家 打腫 充濶佬,欠債230000億美元,之前個次 雷曼事件,係欠13萬億美元,十年增加十萬億美元,未來十年唔知增加幾多,一個大L把錢,一個欠人咁多錢國家,唔知邊個傷D呢,用腦諗吓啦。

阿爺都發火

美政府傻仔

引用:
原帖由 星風月霧 於 2018-10-11 06:41 AM 發表
世界經濟一體,貿戰早段影響中港,接下來美國本身都走唔甩。
真正既影響根本未殺到,畸形反智的港柴,山竹後又可大開眼界

特朗普又話美國經濟好好!股市升咗好多!大陸又跌了好多!妖!全部自欺欺人!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]