• 瀏覽: 11,391
  • 回覆: 98
  • 追帖: 1
+2
早上10時45分左右,港鐵東鐵綫粉嶺站南行線,有人擅闖路軌。現時往紅磡方向列車服務延誤。

早上10時45分左右,港鐵東鐵綫粉嶺站南行線,有人擅闖路軌。現時往紅磡方向列車服務延誤。

唔係掛...又黎??

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20181010/58776915

引用:
原帖由 咖哩哥哥 於 2018-10-10 10:58 AM 發表

唔係掛...又黎??

新聞來源連結: ...
想見報

又有人跳

敢邪

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-10-10 11:06 AM 發表
777不理民困,衹顧在立法會做show,欺世盜名!!
呢D事以前從未發生?
知你懷念689啦!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2018-10-10 11:06 AM 發表
人生道理到底係老豆老母唔識教, 定係689唔識教, 定係777唔識教, 仲有冇下一次特首代號?

香港人生活壓力大,很多人都想自殺港鐵建月台幕門講了十幾年都建不成,導致東鐵線成為跳軌熱點

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
施政報告-=做show??反特手反到上腦

佔中破壞法治之後,呢 d 法律第二既事情經常發生

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-10-10 11:13 AM 發表

有心跳邊度都可跳係咪全港所有地方都密封?
在其他地方跳不會影響很多人

眼見香港未來冇希望
相信自殺會再創新高

主題標籤 #港鐵
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]