• 瀏覽: 69,260
  • 回覆: 796
  • 追帖: 8
+23
真係無恥

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2018-10-10 09:16 AM 發表

你踢爆左個事實
無西毛敢回應你😂
我就敢回你, 人地美國的事關我什麼事,
你係中國領導,我國主席, 你成班官貪污收埋咁多錢我就係要罵臭你!
人地國家貪污我國家就都要一齊咁衰先叫正常嗎?
共產黨禍國禍民!

引用:
原帖由 觀察者一號 於 2018-10-10 08:38 AM 發表

家姐個女都入埋數

引用:
原帖由 ac_cml 於 2018-10-10 09:15 AM 發表

唔信報紙唔通信你?
支持蘋果繼續揭露共匪醜態! 我地呢班渺小的人會繼續留守DISCUSS 對抗DISCUSS 爛屎的
連"佢身邊的人好有錢" 呢啲白痴思想都講得出, 係人都知佢地成班貪官貪污同埋收埋好多錢係英美先係事實
仲有習氏成家都去晒外國, 同埋個女係美國人但 ...
啲樓佢家姐名下 全部嫁比個有錢佬之後買既 不如你話個有錢佬都係假架啦 白手套黎架下化?

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-10-10 08:05 AM 發表
一萬蚊月薪,隨便刮就六億資產

引用:
原帖由 ac_cml 於 2018-10-10 09:21 AM 發表

我就敢回你, 人地美國的事關我什麼事,
你係中國領導,我國主席, 你成班官貪污收埋咁多錢我就係要罵臭你!
人地國家貪污我國家就都要一齊咁衰先叫正常嗎?
共產黨禍國禍民! ...
同意 !!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 happyrainy 於 2018-10-10 09:02 AM 發表

據聞圖中的屋業主是樓主在非洲土豪老豆的物業
竟然

引用:
原帖由 ONZ... 於 2018-10-10 09:18 AM 發表

屌 你呢啲莫須有講撚晒 有錢就等於係貪? 仲要係個家姐嫁有錢佬所以有錢

要真係避 開間離岸公司名都唔撚出啦白撚痴 點解呢家啲人咁on99 但都仲要當自己好撚醒獨具慧眼咁架呢 ...
香港有條罪叫 "財富與官職收入不相稱",未聽過?

不過唔使驚,大陸冇呢條罪。有就大乜鑊,全部共幹拉哂去坐監都唔掂。  所以話,法不責眾係啱嘅!

班食老美狗糧嘅呢排作煽稿作到手軟!辛苦曬!

信毒果一成,雙目失明

引用:
原帖由 ac_cml 於 2018-10-10 09:22 AM 發表

不停話, 美國都係咁, 所以我地國家都可以係咁
呢啲乜野邏輯? 國毛真可怕
sorry,係這個世界都是一樣,去到邊都係咁,你要帶有色眼鏡就冇計

所以大家不用擔心 佢地響香港利益太多 一定不想香港死
應該是調番轉 香港好 國家更好

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]