• 瀏覽: 69,245
  • 回覆: 796
  • 追帖: 8
+23
黃獨狗靠毒果作文去打飛G

人哋家族自己物業關你毒肺乜事

毒果新聞算把啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 EYECAM 於 2018-10-10 08:35 AM 發表

傻嘅,特朗普本來就是富豪,資本主義啊!
大陸都已經唔算係社會主義好多年了,機本上大部分都係資本主義行先,所以叫做有(特色)的社會主義,所謂既特色姐係資本主義。其實樓上只係話佢家族擁有,又唔係佢自己擁有,當然佢有冇份就無從考證了!冇記錯佢家族好多都做生意既 ,佢出身本身就係名門,唔係係當時社會邊有錢比佢出國讀書仲要高學歷,所以佢家族擁有六億真係唔出奇,但你話佢行職權之便,可能有但無從考證。同樣道理美國總統擁有超過百幾億,佢女兒一樣做生意,你估下佢有冇行職權之便?可能有但無從考證。

Trump Trump 有多少?又係毒果

引用:
原帖由 kwanhung 於 2018-10-10 07:17 AM 發表
肖建華案快將開審、范冰冰案殺雞儆猴,涉及都是走資、逃稅,是內地當權者對「有負於黨」的懲罰。那麼黨的領導人又是如何處理自己家族的資產?中共總書記兼國家主席習近平,其家族一直在港有物業,市值達6.4億元。本報取得其家族位於淺水灣的獨立屋部份圖則,內櫳平面圖首次曝光。另外,胡錦濤家族、張高麗家族、賈慶林家...

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/v ...
毒果

發過豬頭

飯民垃圾會議員個個美加物業都十億八億啦! 都係得個講!

毒果報報道,幾多人中毒

邊夠美國佬多,佢地專刮黃皮白心d民脂民膏

引用:
原帖由 bestwin61 於 2018-10-10 08:03 AM 發表
真的不知道講乜嘢
麗景道私人別墅

張燕南還是香港一棟大別墅的所有者。記錄顯示,這是她於全球金融危機十分嚴重的2009年初以1.5億港元(當時約合1.32億元人民幣)購得的。從那時開始,這棟別墅大幅升值。

記者本月查看這棟別墅後發現,它已經空置多年,疏於打理。香港的亞熱帶植物已經慢慢長滿房前的小路,從黑金相間的鐵閘門下面冒出來。

市民可去這間別墅門口視察,因為買入九年都是丟空,因為習大帝打貪,習大帝家族已由三十億房產減持六億房產。

特朗普老母都逃稅幾億美刀.

呢D算小.

紅眼症

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]