• 瀏覽: 3,691
  • 回覆: 37
starr ← 唔識呢條友
無啦啦加我入名單
貪官污吏,幾千年不變

「平果妓者天使文」真係勁呀
自己都打倒自己
我哋嚟一段

習近平的親姊齊橋橋及外甥女張燕南,90年代經已幫家族投資香港物業,並多以公司名義入市隱藏身份
至2009年,張燕南盛傳為慳成立公司費用,竟以個人名義購入淺水灣麗景道4至10號逍遙居獨立屋,花費1.5億元

真係龍門任「平果天使」擺
買成億屋,為咗慳公司費都講得出。
又話要唔好俾人知,用公司入市。

「平果天使」今日「打習」成功。
引用:
原帖由 香土毒瘤 於 2018-10-10 07:11 AM 發表
【本報訊】肖建華案快將開審、范冰冰案殺雞儆猴,涉及都是走資、逃稅,是內地當權者對「有負於黨」的懲罰。那麼黨的領導人又是如何處理自己家族的資產?中共總書記兼國家主席習近平,其家族一直在港有物業,市值達6.4億元。本報取得其家族位於淺水灣的獨立屋部份圖則,內櫳平面圖首次曝光。另外,胡錦濤家族、張高麗家族...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...

又翻炒舊聞,講咗N次啦,連97前買嘅樓都要作故仔。

「平果妓者天使文」真係勁呀
自己都打倒自己
我哋嚟一段

習近平的親姊齊橋橋及外甥女張燕南,90年代經已幫家族投資香港物業,並多以公司名義入市隱藏身份
至2009年,張燕南盛傳為慳成立公司費用,竟以個人名義購入淺水灣麗景道4至10號逍遙居獨立屋,花費1.5億元

真係龍門任「平果天使」擺
買成億屋,為咗慳公司費都講得出。
又話要唔好俾人知,用公司入市。

「平果天使」今日「打習」成功。
引用:
原帖由 香土毒瘤 於 2018-10-10 07:11 AM 發表
【本報訊】肖建華案快將開審、范冰冰案殺雞儆猴,涉及都是走資、逃稅,是內地當權者對「有負於黨」的懲罰。那麼黨的領導人又是如何處理自己家族的資產?中共總書記兼國家主席習近平,其家族一直在港有物業,市值達6.4億元。本報取得其家族位於淺水灣的獨立屋部份圖則,內櫳平面圖首次曝光。另外,胡錦濤家族、張高麗家族...

https://static.appledaily.hk/images/apple-p ...

今時今日撤資o既唔只誠哥, 連黨中央都覺得香港唔安全
香港人應該如何自處?

很高興知道黨還是睇好香港。

"習近平的親姊齊橋橋".....為何一個姓習, 一個姓齊?

只係「近年情況有減少跡象」啫,點會切呢~~~

為官既就係要爆買資產架啦,可能低調咗,你查唔到啫~~~
唔通渣銀紙咩,成部銀紙機響手啦,
印印印,買買買,左交右,右交左,再交非洲,傳返過右手

真係高深莫測架~~

引用:
原帖由 peter925 於 10/10/2018 09:52 發表
很高興知道黨還是睇好香港。
睇好就唔會撤資啦, 都唔會唔會放咁少o係香港

引用:
原帖由 SuperAvengers 於 2018-10-10 10:06 AM 發表

睇好就唔會撤資啦, 都唔會唔會放咁少o係香港
佢地都未高位出貨,只係等回落再入是正常,看來樓市短期再升機會唔大。

引用:
原帖由 peter925 於 10/10/2018 10:10 發表

佢地都未高位出貨,只係等回落再入是正常,看來樓市短期再升機會唔大。
維尼再俾老美打落去真係要諗定後路, 所以o黎緊幾年樓市一定唔可以出事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]