• 瀏覽: 22,836
  • 回覆: 280
  • 追帖: 2
+4
美國政府已經赤裸裸顯示出他們對中國的真正目標,中國不要低頭!

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-10-9 11:03 PM 發表
中國共產黨分裂中國, 中國共產黨根本想中國四分五裂,想整死中國!
抄襲,重作!

中國咪一樣想美國黑色革命

老美點解唔敢話……中國有大殺傷力武器!

一次天安門事件,一次佔中.

引用:
原帖由 Df21d 於 2018-10-9 11:42 PM 發表
因為中國的確有核武
美國只敢打冇核武的小國

引用:
原帖由 1968HK 於 2018-10-9 11:58 PM 發表

因為中國的確有核武
美國只敢打冇核武的小國

臺獨,港獨,疆獨,藏獨,全部都係美國背後支持,美國佬反而話中國干預佢哋選舉,正一仆街!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 tktprim 於 2018-10-9 10:46 PM 發表
美國政府已經赤裸裸顯示出他們對中國的真正目標,中國不要低頭!
貿易戰就算輸都係捱下窮,有核彈有軍隊點會分裂

引用:
原帖由 tktprim 於 2018-10-9 10:46 PM 發表
當然,只係D白痴當正美國係正義超人姐~~

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-10-10 12:16 AM 發表

所謂  天下大細,分狗必合,合狗必分, 冇乜特別
所有 統治大陸嘅國家都會亡國,一定亡國,亦冇乜特別

大陸人響亡國方面係 世界權威。

你自己得閑就數下大陸有幾多個國家滅亡過。

所以, 中華人民共和國 就好似 中華民國 甘,始終逃唔過滅亡嘅命運。

不過樓主唔使怕,國家唔係屬於你嘅,你未有資格亡國。 當新國家出現,你以光速跪舔就可以了,呢D就叫做識時務,知冇?:smile ...
亡似乎是你的美國,知無?

傻嘅都見到美國以家用自殘方法去整死中國,班賤種黃絲同垃圾22K見到美國主子喺度自殘仲可以喺格離歡呼喝彩,我真係百思不得其解

引用:
原帖由 Df21d 於 9-10-2018 23:42 發表
中國跟本就有大殺傷力武器。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]