• 瀏覽: 3,391
  • 回覆: 15

畜生引述外國人話中共亡國喎!
快嘅意思係一二日?一二百年?
睇唔出中共會亡國囉!
你話啱唔啱先。
今日又用紅字寫中國係共產黨,乜唔係共慘黨喇!

講幾句就可以令人亡國?就唔使打伊朗伊,拉克啦!用口水就浸死人。
不過畜生諗嘢係咁上下,無計。

這些明顯就是通敵賣國的思維,令人作嘔。

美國9-11國殤紀念日,美國人唔會忘記美國邪惡行為令美國國民付出沉痛代價。長年累月不斷欺壓別國。
畜生言論的確令人匪夷所思,一個邪惡國家都值得吹捧。

good dog

引用:
原帖由 mart1212 於 2018-10-7 04:49 發表
畜生引述外國人話中共亡國喎!
快嘅意思係一二日?一二百年?
睇唔出中共會亡國囉!
你話啱唔啱先。
今日又用紅字寫中國係共產黨,乜唔係共慘黨喇!

講幾句就可以令人亡國?就唔使打伊朗伊,拉克啦!用口水就浸死人。
不過畜生諗嘢係咁上下,無計。 ...
呢啲網絡水軍,齋吹唔做,你問佢哋有無做過實質反共嘅事,佢哋答案永遠都係話有其人做,我哋精神上支持

在現今世界,有咩可能會亡國呀?就算小到好係希臘咁,都唔可能比佢亡啦!現實D啦!馬英九都話:選國民黨就可以同中國大陸做生意。大家都系向錢看。

樓主,,,亡乜鬼國吖...與時並進...辰早冇亡國奴喇..難民就有...放心喇,香港有綜援照顧你的..無需為難民擔心...

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-10-8 12:52 AM 發表

畜牲都冇資格參與揀選人大代表,所以畜牲最不介意亡國。因爲亡的都是別人的國、主人的國。

換了另一個國,畜牲仍然是畜牲,對嗎?
U ar 畜牲??

引用:
原帖由 少先隊員 於 2018-10-8 12:59 AM 發表

美帝呢個邪惡國家唔單止值得吹捧,仲值得共產黨借幾萬億俾佢,仲值得共產黨D高官將家人、仔女、錢財運曬過去,係咪先?
畜生智商低即係低,錢幾時擺都係擺係瑞士啦,高官子女係美國?
講就講咗好耐,又唔見美國將高官子女做人盾。
借幾萬億濕濕碎,中共大把錢,咪當施捨囉!
畜生蠢係人都知,估唔到真係蠢成咁。

你話啱唔啱先。

引用:
原帖由 小婆羅門 於 2018-10-7 06:44 AM 發表
這些明顯就是通敵賣國的思維,令人作嘔。
有人可能遠祖姓秦,定係近祖姓汪,真係一身人格卑賤嘅漢奸基因

鍵盤翻頁
左右