• 瀏覽: 42,119
  • 回覆: 20
  • 追帖: 8
+27
引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 10:53 PM 發表

有中國人唔做
想做白人奴隸?
想同黑鬼下場一樣?
呢期黑鬼好受歡迎㗎喎

引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 11:06 PM 發表

唔想爭論....
反正我支持中國
因為我是中國人
美狗黑暗野我網上睇料亦知多少
佢地根本唔係好人
咁歷史有無話你知,害死最多中國人嘅政府係邊個?

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2018-10-5 11:20 PM 發表
咪嚇人啦,今時今日美國得個龜彀,對付中國?憑咩?咪淪落到而家咁靠「打咀炮」囉!講軍力,中國同美國半斤八兩,講財富,美國仲要求中國買佢哋啲債卷,而家邊個係莊邊個係閒呀? ...
個磅壞咗?

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2018-10-5 11:34 PM 發表

連北韓都唔敢打,你真係以為美國咁強?得個樣架渣!
中國近二十年夠膽出兵打過邊個呢又?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-10-5 11:53 PM 發表
副總統有乜權??
雙拳

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2018-10-6 01:03 AM 發表

係冇打過其他國家,但當今世上,邊個敢寫包單打中國贏梗?美國?我就唔信!
二十年嚟一啲實績都無,你講呢啲?

引用:
原帖由 jayzzzzz 於 2018-10-6 01:12 AM 發表

洋奴漢奸一向都係二等人!以為美國優先佢哋有份!發撚緊夢!
美狗政府唔好,唔代表共產黨唔賤喎

害死幾千萬中國人嘅政府,喺邊度搵呀?

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2018-10-6 01:03 AM 發表

係冇打過其他國家,但當今世上,邊個敢寫包單打中國贏梗?美國?我就唔信!
台灣咁近都打唔過,仲話同美國半斤八兩?
釣魚臺呢?要有幾多隻航母先敢過去呀?

引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 11:03 PM 發表

我只係想講
美狗政府唔會好得過共產黨
佢地門面好得好吧了
一旦共產黨滅亡
白人當道
你就要做二等人了
共產黨滅亡唔係中國人絕種呀

引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 10:57 PM 發表

你對白人恰黑人
有乜睇法?
你對中國人恰中國人
又有乜睇法?

引用:
原帖由 lung007 於 2018-10-6 12:04 AM 發表

柒少陣啦,引用呢啲飛機文,你唔講下六四邊撚個搞起,邊撚個想分裂中國?
中國今日仲係度,真正原因係有核彈。
台灣連核電廠都無,今日咪又仲喺度

日本連正規航母都無隻,南京條數又諗住幾時追?

中國國土唔分裂,但人心早就四分五裂

一味話人洗腦先反中,愛國者先仇外咪又係洗腦洗出嚟

引用:
原帖由 jayzzzzz 於 2018-10-6 02:01 AM 發表

以事論事,美國發動貿易戰在先!係先撩者賤!一路傾一路加關稅係威脅!況且從來冇人迫美國佬買中國貨!我唔係幫共產黨,有眼睇呢三四十年中國經濟改革發展飛快!國民生活質素提升!中國國際地位也日漸提高!公民教育係有待改善需要時間。不過現今身為中國人應該感到驕傲!唔應該冇建設性地去抹黑事實當綱民係儍嘅! ...
我都見到呢三,四十年優良傳統儒家思想蕩然無存,世界尊重嘅只係中國人民幣而唔係中國人民,一個政府搞到國民窮到只剩得錢,將價值觀只建立喺財富之上,呢啲先叫禍國殃民,係咪要反呀!

因為愛國,先要反共

引用:
原帖由 a0017189 於 2018-10-6 02:15 AM 發表
美國是否能打得贏中國, 冇人知
但有一樣野幾乎可以肯定, 美國未出兵前, 中國內部已鬼打鬼自我分裂了, 中國自古5000年內最鍾意鬼打鬼, 狗咬狗骨 , 冇一個朝代唔係先用槍頭指住自已或者人民先, 而唔係一心對外抗敵的, 未開打前, 中國已倒 ...
一宣戰,中國對外嘅交通一定係塞滿中國人,解放軍立刻少三成人,一孩政策下嘅現代解放軍,有邊個願意絕子絕孫斷後代,當事人肯,老豆老母都唔肯,愛國?叫班契弟放低部電話拎起支槍先再講啦

引用:
原帖由 安迪2000 於 2018-10-6 02:24 AM 發表

你同我講個個國家都有如文革般的仔女高發老豆斗老豆?自己的政府殘害自己的人民幾千萬?有邊個國家啊?開名啦
教仔女認賊作父,連父母精血都唔念嘅政府,除咗伊斯蘭國,應該無幾多個

引用:
原帖由 audidasslar 於 2018-10-6 02:24 AM 發表

韓戰,越戰同邊個打,冇殺過中國人?一百年黎,教育及媒體比西方控制住,近年上網先睇到好多真相,中國人系時候要反擊,攞返真正既地位
咁點解韓國,越南嘅內戰,死嘅會係中國人嘅?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]