• 瀏覽: 42,026
  • 回覆: 680
  • 追帖: 8
+27
引用:
原帖由 qwqwwq 於 2018-10-5 10:32 PM 發表
中共有北韓,巴基斯坦兩大可靠盟友

輸既機會低於0.00001%
俄羅斯仲可靠訝

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-10-5 11:09 PM 發表

咁歷史有無話你知,害死最多中國人嘅政府係邊個
師兄 呢巴打得應到呢!!!

先滅豬頭雜

唔岩聽就禁, 果然是 人民幣為主 的國家

封鎖?話封鎖的是戇狗造謠,上qq網有報,還有評論文

唔怕無事既,5毛睇好中國,邊有得輸

引用:
原帖由 Doremeee 於 2018-10-6 12:16 AM 發表
貼法輪功/大妓院/毒果 D 洗腦故仔幫彭斯有乜用
連美國國民都唔信彭斯 D 歪理
弱智仔要搵食架

引用:
原帖由 soilvvang 於 2018-10-6 12:31 AM 發表
封鎖?話封鎖的是戇狗造謠,上qq網有報,還有評論文
人地搵食咪踢爆啦,香討係人都知呢班垃圾專業轉貼假新聞

支持肥彭

引用:
原帖由 非我莫屬 於 2018-10-5 10:34 PM 發表

人地美國準備全球軍演
又要跌錢

大6仔幾時亮劍 

引用:
原帖由 lung007 於 2018-10-6 12:04 AM 發表

柒少陣啦,引用呢啲飛機文,你唔講下六四邊撚個搞起,邊撚個想分裂中國?
中國今日仲係度,真正原因係有核彈。
算啦,有啲傻仔畀人洗咗腦,成日認為佢老美係好人

唔洗講到64,就講中共上台之初,當時咪係共產主義對抗資本主義,佢老美幫乜9中國,綁架中國人就有,直情唔畀錢學森回國效力(因為錢老先生能抵5個師,研發原子彈)

之後就係北極熊派人來幫中國搞重工業,佢老美咪開始玩cold war

老共同北極熊交惡後,先同佢老美建交,中共最叻就係呢段時間玩到左右逢源,入埋世貿,靠自己努力慢慢揾錢

敢問靠班自由民主人士係咪可以玩到咁高層次外交,玩屎忽佢地就叻

仲未講有幾多先烈去抗美援朝,佢老美幫中國?想分中國呢塊肥豬肉就有

請問有幾多人看過全文?
看後感係協助共和黨中期選舉演講!今次輪到中國做斜惡軸心國!要比錢買軍備重要個理由!而想用英雄型像救共和黨中期選舉重要個敵人!今次輪到中國做!
好彩係中國做這醜人、如果比其他國家可能己比美國推翻政府重來!要不見伊拉克、䣄利亞之留之災難!
其實特總統不能說外國勢力只能怪佢自己分脏不均!眾所週知共和黨同民主黨分別代表兩股美國幕後勢力!比錢抗軍即比錢自己金主!腳踏谷歌之類即踏下民主黨金主!貿易戰其實係想打殘民主黨多個打中國!大部分清單同民主黨幕後金主有關!而特總統而家咁積極打中國係想轉移有關佢同佢選舉團隊有關通俄門事件!用中國打做成敵人償試去團結人民忙記佢個人事件影響中期選舉吧!
大家不要太認真看待這講話絕對係 propaganda !

引用:
原帖由 格蘭度 於 2018-10-6 12:04 AM 發表

中國近二十年夠膽出兵打過邊個呢又?
係冇打過其他國家,但當今世上,邊個敢寫包單打中國贏梗?美國?我就唔信!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]