• 瀏覽: 42,131
  • 回覆: 680
  • 追帖: 8
+27
引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 10:53 PM 發表

有中國人唔做
想做白人奴隸?
想同黑鬼下場一樣?
中國人並不一定要是中國籍人士。

祝願中國早日脫離極權統治,貪官污吏全部拎去餵狗,人民思想得以解放,咁呢個國家先至有希望!

越封鎖越證明共慘身有屎!!!
共慘世界若有人權有自由~~

獨裁政權食西北風都得了!!!

"看過全文的北京博士生小劉向中央社記者表示,彭斯提到,美國希望中國尊重私人財產、人權、個人自由及宗教自由,但「希望落空了」。「難怪(全文)會被當局封殺,不意外」。"

引用:
原帖由 石叻 於 2018-10-5 11:59 PM 發表

唔通係白人咩
唔通係白人咩

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2018-10-5 10:32 PM 發表
中共有北韓,巴基斯坦兩大可靠盟友

輸既機會低於0.00001%
而家冇咗喎,咪打硬?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 lolobobo999 於 2018-10-5 11:34 PM 發表

連北韓都唔敢打,你真係以為美國咁強?得個樣架渣!
中國近二十年夠膽出兵打過邊個呢又?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2018-10-5 11:53 PM 發表
副總統有乜權??
雙拳

引用:
原帖由 非我莫屬 於 5/10/2018 10:31 PM 發表
美國副總統彭斯4日強烈抨擊中國多種負面行徑的演講全文,今天成為中國網民大舉轉發及索取的熱門文章,反應熱烈且分歧。然而,彭斯的談話全文卻屢被網管刪除,轉發也受限制。
不過,不死心的中國網民仍然再接再厲,把彭斯的談話全文製作成PDF及WORD等類型檔案,四處轉發。到傍晚為止,部份檔案能被成功開啟及閱讀,但有些檔案仍無法轉發,說明彭斯談話的轉發還是受到限制。
在點閱受限的情況下,反而讓彭斯的演講全文 ...
美國宜家講到出口,如果中共仲要口硬,就一定出兵,到時中共被滅,香港得回自由 !!!!

引用:
原帖由 石叻 於 5/10/2018 11:59 PM 發表

同意,當一種政權係極度危險時,我們也沒必要去跟隨~

貼法輪功/大妓院/毒果 D 洗腦故仔幫彭斯有乜用
連美國國民都唔信彭斯 D 歪理

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]