• 瀏覽: 42,145
  • 回覆: 680
  • 追帖: 8
+27
引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 10:58 PM 發表

黑人點解唔可以同白人平等?
係人都知從來白種美國人不會對其他膚色美國人平等,莫論他國。

大陸衰,香港好

引用:
原帖由 VoLTE 於 2018-10-6 04:21 AM 發表

美狗咪一樣幫你地洗腦!!!
美國從來都無拿過中國土地!? 但佢將成個釣魚台比左日本,有哂歷史證明都照比,咁同搶有乜分別咪又係大蝦細,只係邊個要咁解!
講真貿易戰又係佢地打先,仲要叫人唔可以還手,邊有咁霸道既國家!?佢地目標係要整死中國經濟唔係中共啊!
而家係想用當年整死日本經濟既手段黎照板整死中國! 中國經濟死你地都唔好過得去邊, 你地訓喇醒未啊? ...
從來中共衰,香港會更好。

題外話,全球軍演又如果?
當年日本侵華,渣d垃圾武器咪一樣坑日,中國死咁多人都無投降!
何況而家中國有咁多核武,打仗中國一定唔會縮.
如果真係開戰死既人數一定比當年多好多倍,包括美國人!!

所以愛美國既中國人,唔好希望美國同中國打仗,對兩邊都無好處!
更加唔好幻想美國會幫中國人踢走中共之後交番比中國人管,
到時又只係變左好似日本咁做美國隻狗! 真係美國優先~日本食屎!

又轉移視線
大法官單嘢點收科先?

引用:
原帖由 石叻 於 2018-10-6 04:31 AM 發表

從來中共衰,香港會更好。
你有無睇股市?恆指跌左幾多?

引用:
原帖由 acacac 於 2018-10-5 11:01 PM 發表
你地咁憎共產黨
難道天真地想黃種人
能夠與白人平等?
美狗真的是好?
從來無殺人放火?
有血性的中國人都憎共慘黨啦! 愛國唔代表要愛共慘黨。

引用:
原帖由 VoLTE 於 2018-10-6 04:43 AM 發表

你有無睇股市?恆指跌左幾多?
恒指有七成是大陸資本,再跌多點是正常。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-10-6 04:45 AM 發表

恒指有七成是大陸資本,再跌多點是正常。
中國經濟差,香港再死多點都是正常. 你明就好~

引用:
原帖由 VoLTE 於 2018-10-6 04:51 AM 發表

中國經濟差,香港再死多點都是正常. 你明就好~
中國破產對香港更有正面影響。

引用:
原帖由 石叻 於 2018-10-6 04:53 AM 發表

中國破產對香港更有正面影響。
你打橫到無哂理智,
咁我都希望你無產破,到時一定無事

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-10-6 04:55 發表
美國副總統彭斯演說: 美國針對中國的政策方向(全文)

美國副總統彭斯 Mike Pence 在美國智庫 哈德遜研究所 Hudson Institute 演說, 談及針對中國的政策. 這是國際關係, 當中在多方位指明中國大陸的問題,  及美國針對中國的政策方向. 這些直接影響未來美國針對中國的政策: 外交, 經濟, 軍事, 等等.

不同媒體報導不同重點. 世界針對中國, 對付中國, 將會 ...
奧巴馬由得呢個鬼國坐大真係罪大惡極,
希望侵侵快啲撥亂反正