• 瀏覽: 38,682
  • 回覆: 191
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 雨中紫色的工人 於 2018-10-3 04:28 PM 發表

師兄,請問新港城KFC新舖係邊?要行去雅濤居嗰邊好遠
近千色個面

禾都想去幫襯

妓者係咪處嚟?未見過女人?!

以前港姐李珊珊,未入娛樂圏前都做過大家樂,佢未仲正。

咁様開post,條女實比DC9杯葛,肯定做唔長。
樓主你同佢有仇,咁靠害

咁多零售及食韓店,之後大把材料可以做新聞,大x樂、大x活、x心、太x、翠x、x河、廣x茶餐廳、椰x閣、一x粥、M記、x洋、銀x、海x粥、x字冰x、澳x、百x、x康、x潤、7仔、O記、萬x、屈x x、7x9、3x0、零x x 語、優xx品、x澤、百xx、x寧、衛x、中x動、數xx、x港x頻、x綫、Nx W...

睇吾真,有無高清圖?

前世未見過女人 x 10000

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-10-3 04:48 PM 發表

你們見過保險妹未?我屌過幾個都正過呢個多好
開床單?

引用:
原帖由 jack88hk 於 2018-10-3 04:06 PM 發表
老老實實啦,去得kfc,只係望佢比件靚啲嘅雞啫,啲女店員靚唔靚關我鬼事咩!如果佢啲食物唔得,你擺個港姐係度我都吾會幫襯啦!
所以我去快樂蜂

引用:
原帖由 montejo 於 2018-10-3 05:14 PM 發表

開床單?
做得呢行,唔屌,邊有DEAL?

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-10-3 05:16 PM 發表

做得呢行,唔屌,邊有DEAL?
可惜我個啲唔係男同學就係朋友老婆……唉!
師兄,有你地址食咗你唔驚?

引用:
原帖由 montejo 於 2018-10-3 05:17 PM 發表

可惜我個啲唔係男同學就係朋友老婆……唉!
師兄,有你地址食咗你唔驚?
人地張開腿做生意,單單計,大把單,點會為左小弟而放棄森林?

屌都要有道義,買和賣,DEAL得清清楚楚,留精不留情

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-10-3 05:20 PM 發表

人地張開腿做生意,單單計,大把單,點會為左小弟而放棄森林?
咁你啲單應不平

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]