• 瀏覽: 21,683
  • 回覆: 368
+5
9月18日(星期二),喬治亞第七選區美國國會眾議員羅布•伍道爾(Rob Woodall)來到美東南大紀元(亞特蘭大)編輯部,接受大紀元和新唐人電視台的聯合專訪。採訪過程中,伍道爾談到川普總統的執政與現在的中期選舉情況,法輪功學員在中國大陸遭...

這個是真的
套用網路一句話
共產黨不倒
中國不會好

新聞來源連結:

http://www.epochtimes.com/b5/18/9/30/n10751020.htm

大紀元的反華評論。

一啲都唔奇怪。
所有大鬧美帝嗰班人,有幾多個係去咗做美帝公民。

大紀元又發幻想報導

附件

食屎狗2.jpg(22.97 KB)

台灣飛機王 

中國一定會好,只不過分別是好得快,還是好得慢!
至於外國人的「好」,和中國人的「好」,是相對的。
因為中國的「好」,對外國人來說,就是「不好」。

引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-1 07:48 AM 發表
9月18日(星期二),喬治亞第七選區美國國會眾議員羅布•伍道爾(Rob Woodall)來到美東南大紀元(亞特蘭大)編輯部,接受大紀元和新唐人電視台的聯合專訪。採訪過程中,伍道爾談到川普總統的執政與現在的中期選舉情況,法輪功學員在中國大陸遭...

這個是真 ...
從老毛倒下到而家嘅成績睇,共產黨管治下嘅中國,沒有最好,只有更好。
到目前,亦冇跡象會改變。亦冇跡象可以以和平形式取代共產黨。
如果以武力推翻現有政權(共產黨),世產上有好多例子證明咁只會令中國沒有最壞,只有更壞。

發神經

引用:
原帖由 30678426 於 2018-10-1 07:48 AM 發表

這個是真 ...
關你狗事,想好像 嗚黑難 咁俾侵蝕,俾你們控制

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-10-1 08:32 AM 發表

從老毛倒下到而家嘅成績睇,共產黨管治下嘅中國,沒有最好,只有更好。
如果以武力推翻現有政權(共產黨),世產上有好多例子證明咁只會令中國沒有最壞,只有更壞。 ...
如果沒有鄧小平思想指導、 改革開放和92年建設富有中國特色共產主義,則中國跟現今朝鮮沒兩樣。唯一美中不足,就是貪腐問題,政治開放和人民操控,這幾方面有待改善。

引用:
原帖由 clipperwood 於 2018-10-1 08:04 AM 發表
大紀元又發幻想報導
呢督係咪果個眾議員一路接受訪問時一路屙出嚟比法輪狗充飢嘅狗糧呢!大美利堅合眾國嘅政要真係慷慨!

提示: 違規內容已被屏蔽
呢個世界唔知有冇腦殘片買

引用:
原帖由 ntworks 於 2018-10-1 08:32 AM 發表

如果以武力推翻現有政權(共產黨),世產上有好多例子證明咁只會令中國沒有最壞,只有更壞。 ...
老毛的文革是正確的,救了中國,救了世界。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]