• 瀏覽: 4,156
  • 回覆: 40
+7
【教練性侵案】【本報訊】退休田徑教練黃恆涉8年前在住所藉詞替女學員按摩強扯下對方內褲非禮,案件昨續審。辯方傳召被告一男一女舊學員出庭,其中女學員力撐被告指「按摩係一定要除長褲嘅」,並自爆被告亦曾替下半身只穿內褲的她按摩。案件押後至11月16日裁決。77歲被告黃恆連日來均獲近2...

哦…原來按摩下半身係要除面褲嘅,同埋女事主一向都同被告咁親密,咁…女事主做咩要告被告性侵犯呢?!

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20180929/20510974

附件

Screenshot_20180929-192643.jpg(104.97 KB)

Screenshot_20180929-192653.jpg(143.43 KB)

Screenshot_20180929-192709.jpg(131.21 KB)

Screenshot_20180929-192718.jpg(151.41 KB)

Screenshot_20180929-192733.jpg(120.04 KB)

有無幫過男學員按摩?
睇新聞佢自辯話以前未試過幫另外女學員除褲按摩, 這個又話試過, 唔知係幫佢定害佢!!

讓你了解運動按摩及學習運動按摩手法
https://www.youtube.com/watch?v=apQtZkIqSnk
唔除褲

附件

20180409.jpg(77.18 KB)

metoo

但同呂小姐係除埋底䃿
同用手按摩陰部附近皮膚

同除面䃿好唔同

其實睇場啦,按摩之前衫就肯定剝晒,褲就正常當然要除褲....鳩鍊完兩野之後打飛碟玩手機..醉翁之意不在按.

香港自由英國佬強租後到回歸現在,
根本上都從未有過法治,
是百分百的人治,
否則根本不可能會有上訴庭法官會推翻先前法官判決的可能,
難道上家唔係依法判的嗎?
大家醒醒, 唔好再比西方那套所謂法治迷惑了,
好似呢d咁既案, 我真係唔知律政司係憑乜野去決定起訴的?
條女講就係? 多年前發生, 所有實質證據都無,
只憑所謂受害人口講口賠?
我覺得呢d咁的案應該有起訴時限,
如果過了某個時限而根本沒有巨體證據或十分充足理由,
根本不應起訴, 事主可以有心惰上FB抽水都唔報警,
我真係諗唔到佢係以乜理由解釋點解一直唔報警囉

還說什麼刑事案好難告, 疑點利益歸於被告?
是的話就連起訴也不應出現,

照現時睇,教練有機會甩

引用:
原帖由 oldbeer 於 2018-9-29 07:47 PM 發表
但同呂小姐係除埋底䃿
同用手按摩陰部附近皮膚

同除面䃿好唔同
真係除咗?

除埋底䃿

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-9-29 08:16 PM 發表

真係除咗?
摸左陰毛同除左她的底䃿

提示: 違規內容已被屏蔽

按摩要除褲,諗起都 high

鍵盤翻頁
左右