• 瀏覽: 2,320
  • 回覆: 30
美國總統特朗普於周三(26日)舉行的記者會上,不斷被追問最高法院大法官提名人卡瓦諾的性醜聞。當哥倫比亞廣播公司一名華裔女記者問特朗普,他個人的性醜聞經歷如何影響對事件的看法時,特朗普多次打斷對方的提問,更一度要求女記者坐下,並聲稱指控他的女子全都收錢編造故事.........

總統先生一身風流債。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20180927/bkn-20180927134302535-0927_00972_001.html

磨菇仔點會無滾? 講你都唔信啦
引用:
原帖由 ichthys2 於 2018-9-27 08:16 PM 發表
美國總統特朗普於周三(26日)舉行的記者會上,不斷被追問最高法院大法官提名人卡瓦諾的性醜聞。當哥倫比亞廣播公司一名華裔女記者問特朗普,他個人的性醜聞經歷如何影響對事件的看法時,特朗普多次打斷對方的提問,更一度要求女記者坐下,並聲稱指控他的女子全都收錢編造故事.........

總統先生一身風流債。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20180 ...

有人告特朗普性侵咩?

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-9-27 08:24 PM 發表
有人告特朗普性侵咩?
磨菇仔自爆性侵

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-9-27 08:17 PM 發表
特朗普比成球野叫雞, 玩2分鐘......豪氣

有錢就是任性~

2分鐘................佢都唔想咁快㗎

引用:
原帖由 Driveffun 於 2018-9-27 08:29 PM 發表
2分鐘................佢都唔想咁快㗎
磨菇仔+2分鐘=傷殘人士

不如話屈係2分鐘磨姑仔啦。

引用:
原帖由 宇宙外圍的主題 於 2018-9-27 08:35 PM 發表
不如話屈係2分鐘磨姑仔啦。
磨菇仔唔會咁蠢反駁, 反駁=認有路上過床

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-9-27 08:17 PM 發表

我信
佢係俾人老強😄

話蘑菇仔性侵,等於屈一個盲人偷睇國家機密,根本係未曾插入已出精

9細小?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]