• 瀏覽: 8,984
  • 回覆: 107
+7
香港的上一代所受的殖民教育已經被人放晒毒藥,讀左之后,對世界有好多錯嘅觀念,而且這些觀念已植根,難以拔除。

這些人一心服效他們的祖國,但真相是他們對中國來說,每一位都是一個炸彈,而且這些人並不自覺他們才是問題所在。

你地思維不變,幫中國等於害中國

上幾代唱
昏睡百年 國人漸以醒

做個勇敢中國人,熱血拼死,抵抗敵人。
佢地係日日咁聽住 唱住大喔

你地唱咩啊?

做隻貓,做隻狗不做情人,做隻寵物至少可愛迷人?

輸曬啦!

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2018-9-25 10:19 AM 發表
香港的上一代所受的殖民教育已經被人放晒毒藥,讀左之后,對世界有好多錯嘅觀念,而且這些觀念已植根,難以拔除。

這些人一心服效他們的祖國,但真相是他們對中國來說,每一位都是一個炸彈,而且這些人並不自覺他們才是問題所在。 ...
英殖人仕的祖國便是英國.

別人笑我不懂普通話,我笑別人不懂廣東話。

引用:
原帖由 陳嘉滿 於 2018-9-25 10:19 AM 發表

這些人一心服效他們的祖國,但真相是他們對中國來說,每一位都是一個炸彈,而且這些人並不自覺他們才是問題所在。 ...
受到殖民教育洗腦嘅人係 pro-UK,冇受過殖民教育洗腦嘅人又係 pro-UK。咁咪全港人都係反中亂港!

大陸的上一代人
拜毛主席 打資產階級 知識份子
行共產主義
呢d先係世界真理

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-9-25 12:02 PM 發表
根本真係睇中國歷史 而唔係教科書/五毛吹水

中國歷史係非常黑暗 存在各種無知 愚昧
其中一種無知愚昧,
就是以為外國的一切都比中國美好。

引用:

多得教協啦, 不知不覺塗毒出下一代, 會佔中, 會初二掟磚嘅炸彈.

張文光開始塗毒學生, 又吾見港英時大學畢業有人擔遮玩野, 學生佔中, 貼post祝人死左個仔, 開學speech喊港獨?

引用:
原帖由 cortet 於 2018-9-25 11:26 AM 發表

英殖人仕的祖國便是英國.
點解呢個祖國放棄咗六百幾萬香港人?當年連申請居英權嘅資格都冇。

咁多美國狗

英國公投脫歐,主要都係唔想收難民咋

同美、法合力空襲 Syria
到要接收 Syria 難民時,就第一時間縮沙
咁先係英國人嘛!   
引用:
原帖由 ntworks 於 2018-9-25 12:46 PM 發表
點解呢個祖國放棄咗六百幾萬香港人?當年連申請居英權嘅資格都冇。

引用:

你講大不列顛聯合國。

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2018-9-25 12:02 PM 發表
根本真係睇中國歷史 而唔係教科書/五毛吹水

中國歷史係非常黑暗 存在各種無知 愚昧
你真係見識少!
人類歷史係非常黑暗。

引用:
原帖由 daimonster 於 2018-9-25 12:20 PM 發表

多得教協啦, 不知不覺塗毒出下一代, 會佔中, 會初二掟磚嘅炸彈.

張文光開始塗毒學生, 又吾見港英時大學畢業有人擔遮玩野, 學生佔中, 貼post祝人死左個仔, 開學speech喊港獨? ...
教協就係香港毒瘤培養基地!強烈建議解散教協!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]