• 瀏覽: 17,089
  • 回覆: 274
+21
政府今早(24日)刊憲,保安局局長李家超行使《社團條例》權力,禁止香港民族黨在香港運作或繼續運作,即時生效。

中國人中秋節最快樂的事。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180924/mobile/bkn-20180924091019968-0924_00822_001.html

公起
引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-9-24 09:27 AM 發表
政府今早(24日)刊憲,保安局局長李家超行使《社團條例》權力,禁止香港民族黨在香港運作或繼續運作,即時生效。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180924/photo/bkn-20180924091019968-0924_00822_001_01b.jpg?20180924092547

中國人中秋節最快樂的事。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/ ...

人地要團圓,呢個港獨陳浩天卻要搞分裂,正人渣。

今次港府硬起。
但要預反對派反抗

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2018-9-24 09:31 AM 發表
霸王硬上弓

利申:不支持民族黨
依法辦事

做得好

引用:
原帖由 O嘴英明 於 2018-9-24 09:28 AM 發表
人地要團圓,呢個港獨陳浩天卻要搞分裂,正人渣。
同意
幹得好
根本不可容許這些反黨份子公然活動

呢啲剩係搞事嘅廢人 一早就應該禁止啦

一早就要禁止啦!為出名,之後藉住個名四圍溝女,淫蟲一條

一定要嚴打港獨!

提示: 違規內容已被屏蔽
抵死呀
早就應該咁做

引用:
原帖由 菲律賓凸警 於 2018-9-24 09:31 AM 發表
霸王硬上弓

利申:不支持民族黨
"霸王硬上弓"?過度的自由民主是否又是一種剝奪他人安居樂業的基本權利之手段呢?是否一句言論自由就等於冠頭光環永遠是對的?

十五啦,哈哈

附件

微信图片_20180924094126.jpg(139.62 KB)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]