• 瀏覽: 35,024
  • 回覆: 483
  • 追帖: 4
+42
成班小丑咪又係淘寶買仿老解衣物,玩完鬧劇,咪好似最後由清潔工人掃走埋D垃圾,呢班仆街棄置垃圾要告才是。

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2018-9-22 02:31 PM 發表
廣深港高鐵香港段將於明日正式通車,今日在西九龍站舉行揭幕開通儀式。今早9時,一地兩檢關注組在西九站外示威。

{本報訊}
廣深港高鐵香港段將於明日正式通車,今日在西九龍站舉行揭幕開通儀式。今早9時,一地兩檢關注組在西九站外示威。 ...
見到解放軍在香港周圍行感覺真係好唔舒服囖!

反中汪汪快啲離開香港啦,香港留返俾我地中國人住就得㗎啦

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2018-9-22 02:31 PM 發表
廣深港高鐵香港段將於明日正式通車,今日在西九龍站舉行揭幕開通儀式。今早9時,一地兩檢關注組在西九站外示威。

{本報訊}
廣深港高鐵香港段將於明日正式通車,今日在西九龍站舉行揭幕開通儀式。今早9時,一地兩檢關注組在西九站外示威。 ...
文化大革命又返黎喇,
香港玩完?????

大白象 工程

笑咗,cosplay ,唔錯

一班臨時演員嚟?
全部阿公阿婆

呢班人好多英治時期己經成日出嚟示威。

成班食屎狗

旅客坐車望一路平安 佢班正仆街
乜軍服呀 幾十年前軍服好落後喇

港人唔會驚解放軍,最驚就係呢班掟磚暴徒,佢哋比解放軍更恐怖更無恥。

引用:

呢段片睇完真係想作嘔{成班狗正在做戲???} ...
我同意樓主, 見到呢班垃圾反中狗真係想作嘔呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]