• 瀏覽: 1,106
  • 回覆: 19
人以身為貴,家以和為貴,鄰以親為貴,
友以誠為貴,體以健為貴,衣以適為貴,
住以雅為貴,窮以志為貴,富以仁為貴,
心以善為貴,品以端為貴,物以稀為貴,
情以真為貴。👍
我敢講如果呢次劉小麗被DQ,(李卓人)泛民就一定贏硬,相反如果唔DQ佢,公平競爭,反而跟據上次可能差距非常少既55波都唔定,好似上次港島區咁,如果係周庭選,我其實都覺得有D危機,一黎周庭的確係太小妹妹,二來陳家佩的確拿到唔少中間選民既票,三來有好多在觀望或者唔投票,但DQ周庭後,引發左呢班人去投票,就算區諾軒既實力明顯比較差都照投,所以呢次政府呢次真係DQ,我敢擔保李卓人一定贏硬

實DQ喇,跟住卓淫想執死雞,然後大敗而回

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-9-21 06:37 PM 發表
老千真係浪不虛傳
入到立法咪又多搞事份子
新人真係勝舊人(造新聞一流)

應該打去 icac 查下數先

引用:
原帖由 degas 於 2018-9-21 06:40 PM 發表
實DQ喇,跟住卓淫想執死雞,然後大敗而回
睇下點,DQ左李卓人一定贏,反而唔DQ仲有得55波鬥下

引用:
原帖由 郭郭 於 2018-9-21 06:30 PM 發表
我敢講如果呢次劉小麗被DQ,(李卓人)泛民就一定贏硬,相反如果唔DQ佢,公平競爭,反而跟據上次可能差距非常少既55波都唔定,好似上次港島區咁,如果係周庭選,我其實都覺得有D危機,一黎周庭的確係太小妹妹,二來陳家佩的確拿到唔少中間選民既票,三來有好多在觀望或者唔投票,但DQ周庭後,引發左呢班人去投票,就算區諾軒既實力明顯比較差都照投,所以呢次政府呢次真係DQ,我敢擔保李卓人一定贏硬 ...
1. 小麗老千入到閘都輸, 上次選舉奸招盡出先贏. 上次被誤導的今次吾會再上當

2. Plan B 李卓人名氣大, 但朶已臭, 未必贏硬, 有得鬥

3. 反而基哥最有勝算, 有基本盤, 但所謂泛民吾支持佢

我住西九, 三個都吾投, 投佢地對面

基本所有泛民黃絲都系"明獨""暗獨"應全DQ.

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2018-9-21 06:52 PM 發表

1. 小麗老千入到閘都輸, 上次選舉奸招盡出先贏. 上次被誤導的今次吾會再上當

2. Plan B 李卓人名氣大, 但朶已臭, 未必贏硬, 有得鬥

3. 反而基哥最有勝算, 有基本盤, 但所謂泛民吾支持佢

我住西九, 三個都吾投, 投佢地對面 ...
同意
根本不愛黨擁黨就沒資格參選

引用:
原帖由 fb666 於 2018-9-21 05:54 PM 發表
■劉小麗昨宣佈以「政制自決」政綱參選,政界要求裁定參選資格無效。香港文匯報記者鄭治祖 攝正式選九西即玩語言偽術 死撐「政制自決」非「港獨」

香港文匯報訊(記者 鄭治祖)立法會九龍西補選的提名期將於下月2日開始,一直宣稱「考慮參選」但已橫額滿街、更涉嫌偷步籌款的「瀆誓四丑」之一的劉小麗,昨日終正式 ...
佛口蛇心魚蛋溜毒厲不嬲浄識出口唔出手, 等d儍仔上

引用:
原帖由 郭郭 於 2018-9-21 06:48 PM 發表

睇下點,DQ左李卓人一定贏,反而唔DQ仲有得55波鬥下
輸梗喇
卓淫本身形象已經有問題,上次執少少票掹車邊都輸,小麗老b叫座力又差過以前,仲幼稚到諗住什麼悲情牌,真係超級脫離現實,而家d選民啋你都儍喇...

小麗妃呢條賤人就是夠賤
好地地封妃典禮
又要學人玩野

入冷宮又唔甘心
死狗衰相咁
剝光豬要人翻佢牌子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]