• 瀏覽: 6,477
  • 回覆: 108
大陸佬成日想佔別人便宜
去瑞典旅行,房間訂錯日子,發爛渣引人注意,其實係想佔便宜;
參加零團費旅行團來香港,係想佔旅行社的便宜,一心諗住我唔買野,你奈得我何呀?
一個成日想佔別人便宜的國度,人民質素高極有限。
中共管理國家七十年了,就管成這樣子。

溜左兇人唔得先……

引用:
原帖由 melodychung 於 2018-9-21 03:38 PM 發表
大陸佬成日想佔別人便宜
參加零團費旅行團來香港,係想佔旅行社的便宜,一心諗住我唔買野,你奈得我何呀?
中共管理國家七十年了,就管成這樣子。 ...
有本事就燒左張身份証 註銷 特區護照 話自己係西 人

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2018-9-21 04:08 PM 發表

如果燒左身份證,特區護照就有英美加國藉,相信香港好快就無房屋問題

引用:
原帖由 melodychung 於 2018-9-21 03:38 PM 發表
大陸佬成日想佔別人便宜
我就唔信你唔想佔便宜,你睇下時下啲香港人成日話政府幫唔到佢地,想佔政府便宜,仲大聲夾惡

引用:
原帖由 消失的香蕉 於 2018-9-21 04:08 PM 發表

我點解要燒左張身份証 註銷 特區護照呀?
你做先啦。

引用:
原帖由 melodychung 於 2018-9-21 04:45 PM 發表

我點解要燒左張身份証 註銷 特區護照呀?
你做先啦。
樓主燒左先,記住返大陸攞埋張居住證

引用:
大陸佬成日想佔別人便宜
一件事件一個星期不斷開帖
不斷去講唔悶㗎咩??
講下香港嘅南亞裔好過啦

冇所謂啦,樓主也經常在時政版佔人便宜啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]