• 瀏覽: 14,476
  • 回覆: 146
+6
引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 05:59 PM 發表
上海連夜景 都抄襲香港
點抄香港!個個人口密集的城市都差唔多,上海有名你叫東方明珠, 不夜城

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 06:50 PM 發表

東乜嘢吖! 抄襲就抄襲啦! 你當我第一日出世 歷史以話我知
邊條歷史話你知? 人口密集城市都差唔多! 紐約, 新加波, 咩就係高樓大廈密集,我唔係反你,但比d實質證據! 唔好噏得就噏

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 03:09 PM 發表

你有冇病呀? 呢幾單新聞已經好耐啦,
聽活啦,
藍姑娘話要打釘,
除定褲,
記得落K丫。

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 06:57 PM 發表

算數啦 我哋呢啲末代香港人見證中國香港
即係沒證據啦!欲加之罪,何患無詞,你成遍野係度打飛機, 實質證據又冇, 山草藥噏得就噏

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 12:24 PM 發表
一個白痴既國家, 啲邏輯推理完全錯哂,連 田北辰 有錢,港區人大代表,香港立法會議員,有錢,有人脈,有權,去到強國都比佢錯哂邏輯收佢工 ,信強國返大灣區你就PK了。 ...
田北辰有錢又點,有錢又做議員就係錯?

以你邏輯引伸,美國布殊家族富甲美國南部,生意遍及石油業與銀行業,3代人都從政,出咗5個國會議員及2個總統.

以你邏輯引伸,布殊家族咁有錢,居然可以從政做議員做總統,泛民黑金主美國,仲唔係白痴既國家嚟?!

仲有現今美國總統傻侵,本身係富豪,居然做埋美國總統,以你邏輯又引證美國係咩白痴國家嚟?

你答.

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 07:15 PM 發表

你哋啲愛國愛黨人士, 咁鍾意同人同化,話你兩句就話人哋都係咁, 你啲仔女都係咁樣同你玩嘢既咩?
哦.

咁你答得點解美國布殊家族及傻侵,有錢又從政,美國係白痴國家既邏輯未?

我哋睇到你想差開話題

美心 係原創?鱷魚恤的logo.

引用:
原帖由 雷霆曙光 於 2018-9-21 01:20 PM 發表
請問樓主祖籍何處?
如果講祖籍,甘美國英國都屬於中國,都on9既

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-9-21 07:23 PM 發表

扯開話題係你嘅啫, 根本就美國關我哋差事, 國際上嘅問題國際上解決, 人民問題就人民解決, 照你咁樣去教育你下一代咁就pk啦! 我真係等你啲仔女可憐 ...
泛民政治口號 "國際標準",香港田北辰有錢又做議員就代表中國係白痴國家,咁美國布殊家族及傻侵做埋美國總統,美國唔係更白痴咩,以你邏輯引伸,你答喇喂~

引用:
原帖由 jc20000101 於 2018-9-21 02:00 PM 發表
唔應該講大陸人 應該講中國人 睇返過往歷史就知 從古至今 中國人不嬲最叻就係自己人搞自己人 我支持愛國不等於愛黨
讚成

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]