• 瀏覽: 3,060
  • 回覆: 53
+2
泛民早前決定,派出被取消議員資格的劉小麗出戰11月九龍西立法會補選,如選舉主任否決其參選資格,劉小麗推薦的職工盟李卓人將...

二年任期, 本人覺得邊個想選都無所謂, 最好好似新東咁百花齊放, 一齊比併,  衣家社會基本上無分得咁清建制和民主派, 最好大家比急材, 比政綱,回到以前尊重選民,咁競爭先引到高些投票率

新聞來源連結:
https://www.post852.com/259429/若劉小麗未能入閘將考慮參選 馮檢基:我勝算高/

對壞人仁慈等於對社會殘忍
對住D見高拜見低踩無人性的會員 黑名單最簡單直接,以免中陷阱

有競爭有進步
壟斷行業收縮
好心犯民咪咁霸道 俾基哥披甲上陣啦;
好心基哥咪鬼理佢地啦 自己照去馬啦!

引用:
原帖由 wasana 於 2018-9-19 11:54 PM 發表
錢喎!
泛民賤畜會放口?
姚松炎用10幾萬去做Facial輸鬼埋 笑死人;
又話乜鬼嘢plan A B C...全部都假嘅!

引用:
原帖由 wasana 於 2018-9-20 12:00 AM 發表
有一樣真的,
捐錢啦,死契弟
如當日犯民唔霸道 俾光頭基落場, 賽果應係基哥贏鄭泳舜.
當然建制派贏咗我更高興!

馮檢基都會勝算高???????????????????????????????????????????

簡直匪夷所思

係就會被揭穿底牌

引用:
原帖由 wasana 於 2018-9-20 12:09 AM 發表

我比較簡單,
只要泛民賤畜pk,
我就開心
我比較無咁黑心,邊個肯為大眾市民爭取權益(不只叫口號幾日), 唔收財團或大額捐款,我會選佢

引用:
原帖由 hksarceo 於 2018-9-20 12:09 AM 發表
馮檢基都會勝算高???????????????????????????????????????????

簡直匪夷所思

係就會被揭穿底牌
佢同李卓人比的話可能都會,李卓人新西都係得好少票,仲空降,高危!

基哥自己參選啦

洗撚理 老千麗 同 錢卓人 呢兩條人間垃圾咩

光頭資歷最深,工作就跟狗尾,什麼什麼 退休啦

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2018-9-20 01:31 AM 發表
基哥自己參選啦

洗撚理 老千麗 同 錢卓人 呢兩條人間垃圾咩
衣家只係話小麗入唔到的話, plan b人選馮檢基勝算高過李卓人,深水埗太子旺角街坊票都有成十萬啦

今日行街開始見有人派傳單,
隨手接單張,
刁那星,原來是小麗老味的單張,
我一定唔會投小麗老味的!

小圈子選舉
引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-9-19 11:47 PM 發表
泛民早前決定,派出被取消議員資格的劉小麗出戰11月九龍西立法會補選,如選舉主任否決其參選資格,劉小麗推薦的職工盟李卓人將...

二年任期, 本人覺得邊個想選都無所謂, 最好好似新東咁百花齊放, 一齊比併,  衣家社會基本上無 ...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]