• 瀏覽: 13,243
  • 回覆: 153
+28
引用:
原帖由 超能量 於 2018-9-17 12:46 PM 發表
自由市場民主社會,政府官員命令全面停工,又會被說成長官意志獨裁管治!

返唔到工咪自己請假囉,乜都要政府照顧周到,照顧不周就慣性投訴!

港孩長大變港L! ...

引用:
原帖由 問世間 於 2018-9-17 04:59 PM 發表

唔好咁講啦,好多人靠狗糧生活架
師兄你也講得對, 這世界很多食屎狗!

棵樹被風吹斷關林鄭或政府咩事呢?你想佢地出街頂住樹咩?樓主唔係想做澳門人其實係想做美國人甚至唔想做人。

樓主這個標題都幾幽默, 總之每達地方好少少就來生要做那地方的人! 自己地方好的也不要理會,只要一絲不滿就要過底, 反骨仔的表表者!

引用:
原帖由 kayakfans 於 2018-9-17 05:05 PM 發表
棵樹被風吹斷關林鄭或政府咩事呢?你想佢地出街頂住樹咩?樓主唔係想做澳門人其實係想做美國人甚至唔想做人。
我是支持香港政府的,但很多時政府的表現真的令人費解及失望

人地係大陸同賭場養大, 做唔做佢地都冇分別, 你聽到大陸淨係識得罵, 邊個想養你先?

引用:
原帖由 andy368 於 2018-9-17 02:14 PM 發表
大家都是特別行政區,點解分別咁大
澳門可以叫解放軍出去幫手
香港可唔可以??
真係分別好大

你恨人地年年派錢啫,你真心讚人咩?

引用:
原帖由 paul-lo 於 2018-9-17 05:13 PM 發表
你恨人地年年派錢啫,你真心讚人咩?
人心肉造,這些你懂的

不如來生要做阿努阿圖人仲好啦,有香蕉食就得褲都唔使多條, 男人冇褲著好似任劍輝 咁!

黃絲輸打贏要

引用:
原帖由 onmanteam 於 2018-9-17 05:19 PM 發表
黃絲輸打贏要
請你看回我的舊帖,我最痛恨黃獨犯狗反中禍港

問過帛金豪未?

重有每年幾千蚊

講真ok ar,停工D友又吊又話要賠償,自己協調啦,你老細唔放你關人春事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]