• 瀏覽: 51,584
  • 回覆: 365
  • 追帖: 8
+23
颱風山竹肆虐港人一整個周日(16日)後,周一(17日)早上天文台改發三號強風信號,令一眾打工仔在抹窗扭毛巾整日後,又要拖

大獲
林鄭呢次捉曬蟲

《基本法》第四十八條:( 四 )            決定政府政策和發布行政命令;
http://www.basiclaw.gov.hk/pda/tc/basiclawtext/chapter_4.html

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180917/bkn-20180917054958122-0917_00822_001.html

寧願有心栽花花不開...好過無心插柳柳成蔭
每段人生都有一些陌生的過客....對你而言...個位過客就係我
既然控制唔到...不如等佢順其自然 睇其變化~
未來的一切都是未知的啊!
我們一直都站在通往未知的旅途上,下一個瞬間的事情,是沒有人能夠預測的~
澳門公霧員休息一天,香港呢?

66今日一定大升

上水無港鐵?!!

On99, 原來東鐵大埔都未通就叫人去返工
呢d就正宗低級文員充特首喇

引用:
原帖由 Fungpy 於 2018-9-17 06:48 AM 發表
上水無港鐵?!!
咪係,仲話有限度服務
其實係冇服務

引用:
原帖由 refugee 於 2018-9-17 06:50 AM 發表

搭紅VAN去大埔墟轉車

今日打工仔攞正牌遲到,慢慢黎  
上水去中環大L鑊

引用:
原帖由 refugee 於 2018-9-17 06:50 AM 發表

搭紅VAN去大埔墟轉車

我想搭的士claim公司,不過揾唔到

引用:

搭紅VAN去大埔墟轉車

訓多陣先出門口

引用:

搭紅VAN去大埔墟轉車

剛搭到van仔去深水埗
thx

遲到又要比老細扣錢

巴士沒有準時恢復服務,令人失望

引用:
原帖由 天生贏家 於 2018-9-17 07:10 AM 發表
巴士沒有準時恢復服務,令人失望
唔係巴士唔想恢復
而係通街樹枝, 水浸呀, 點開車?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]