• 瀏覽: 19,222
  • 回覆: 100
+8
超驚險!民眾用餐到一半整面玻璃砸餐桌 路淹大水公車成船"路上行舟"|【國際大現場】20180916|三立新聞台

https://www.youtube.com/watch?v=Yl6vJzvkRjg

- 香港知名葵盛茶樓, 好多遊客幫襯, 但我地都唔知?

- 巴士水上行車, 但巴士已昨晚已停駛.

進入香討影片區

真的變"海景第一排" "山竹"風太狂! 香港杏花邨湧4樓高水柱|記者 陳姵如|【國際大現場】20180916|三立新聞台

https://www.youtube.com/watch?v=BMft43B6hzg

- 用天鴿片段當作山竹

三立新聞出名假

台灣d 新聞台一向都99 地,三立e d 親中野就一向都咁上下。本國野都報錯,唔好講香港

睇埋#9

引用:
原帖由 yhakk 於 2018-9-16 06:43 PM 發表
台灣d 新聞台一向都99 地,三立e d 親中野就一向都咁上下。本國野都報錯,唔好講香港
三立親中????????

引用:
原帖由 yhakk 於 2018-9-16 06:43 PM 發表
你重on9!係人都知三立係反中好冇

堅架 就系我樓下 不過唔系知名茶樓囉

引用:
深綠的三立柒左,閣下就即刻割蓆仲要屈佢親中,果然是黃絲本色

以前就係,依家你睇下佢幾多製作要賣去中國,同埋近兩年對中國都改稱大陸……台灣人好多都已經視佢做親中傾中媒體。只係向錢低頭,沒咩大不了

引用:
三立係數一數二既毒台

三立親中,不如話民進黨係親中,😂

西貢海面大量沉船.
講大話唔使起稿。

台灣人天真出名

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]