• 瀏覽: 7,057
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
10年,6位總理,民主內鬥自殘,又要做尾勞,仲講發展軍力?發瘟就有.

不論石油跌到四十幾美元一桶或者回升到八十幾美元一桶,從俄羅斯進口的石油長期過百蚊美元。

俄羅斯唔平賣石油俾大陸,天然氣點平俾大陸?

引用:
原帖由 SAM1628 於 2018-9-14 09:12 PM 發表

點解你啲資料錯晒嘅?
老作嘅梗係錯喇!

引用:
原帖由 KZRTO 於 2018-9-14 07:39 PM 發表
10年,6位總理,民主內鬥自殘,又要做尾勞,仲講發展軍力?發瘟就有.
英國流放犯後代

我記得好似係當年比市價高簽左份天然氣合約明幫俄毛過難關

中國可能會同意從美國進口大量廉價天然氣

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-9-14 09:01 PM 發表
不論石油跌到四十幾美元一桶或者回升到八十幾美元一桶,從俄羅斯進口的石油長期過百蚊美元。

舊合同舊價,新合同新價。

澳洲狗係賤種

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-9-14 09:01 PM 發表

係中國先會有義氣幫俄國應對歐美制裁,黃絲仇中lun唔會明白忠義兩字

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2018-9-15 09:02 AM 發表

係中國先會有義氣幫俄國應對歐美制裁,黃絲仇中lun唔會明白忠義兩字
淨係佢地班唔畀班子女「人生更精采「就是一例。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈非禮 於 2018-9-14 07:33 PM 發表
https://youtu.be/vyzX4wzX7Bc

好想澳洲佬仆直!
澳洲佬正是反覆小人!
要錢時就向中國示好,但契哥一加壓就馬上站好隊,反面駡中國!
做契弟的小國很難有正確的政策!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]