• 瀏覽: 23,784
  • 回覆: 545
  • 追帖: 2
+8
引用:
原帖由 lovecpc 於 2018-9-14 06:53 PM 發表

同意

如果公安連打一個途人的權力也沒有
叫公安如何執法

支持釋法,廢除他們香港的司法制度
所以公安會周街亂打人 香港警察唔會

引用:
原帖由 fbd51e3396c762 於 2018-9-14 09:03 PM 發表

閣下雞概定義相當闊。
由收錢做野去到埋波良知。

閣下係咪想講記者埋沒良知, 收錢9 up.
而閣下只是9up,但沒埋沒良知?有無收錢吾係重點?
你理解能力好差

引用:
原帖由 thesun 於 2018-9-14 09:02 PM 發表

假如佢ig 話 佢去旺角 打劫 都得嫁。咁人地有無打劫先,你拉佢 精神上犯法?
我冇話佢犯法
你自己對號入座

引用:
原帖由 ~singsing~ 於 2018-9-14 06:46 PM 發表
刁!因工作引至坐監,白痴政府下次冇警員幫手維持秩序,黃絲暴動警員橋埋雙手, 睬你都傻
一個警察見到人過馬路沖紅燈  馬上開槍射佢。其實警察都係工作 有權開槍。笑了。

引用:
原帖由 萬家野生的壽包 於 2018-9-14 09:08 PM 發表

我冇話佢犯法
你自己對號入座
咁朱sir 咪就係亂棍打一個無犯法的平民。

引用:
原帖由 thesun 於 2018-9-14 09:10 PM 發表

咁朱sir 咪就係亂棍打一個無犯法的平民。
鄭仲恆係有預謀去挑釁警方

絕對唔係路過

引用:
原帖由 vampire912 於 2018-9-14 09:06 PM 發表

唔係想像係事實,事實就係暴徒事後只係不停指責警方用暴力對付市民,根本係誤導,佢哋係一般市民?真係行街經過?係唔係一般市民從新聞片段睇到,心知肚明,當暴徒向前面做出攻擊行為時警察唔可以從後使用武力制服?係咪要等佢襲擊完前面警員再擰轉身襲擊埋後面先可以出手? ...
有片嫁喎。條片成條隊啲人一個個行緊 無人做過咩 朱sir 無啦啦沖過去亂棍扑 你有無睇過條片嫁。

引用:
原帖由 萬家野生的壽包 於 2018-9-14 09:12 PM 發表

鄭仲恆係有預謀去挑釁警方

絕對唔係路過
咁朱sir抵死啦  應該係朱sir畀人笑無賓周  火上心頭扑尻佢。原來依嫁啲警察咁低EQ

警察不嬲都打犯,冇人見到米得!
亂扔垃圾100次都捉唔到一次,俾人捉到就認命啦!
旺角暴亂嗰次,大部份參與既都捉唔到,同樣好多警察係暗角打人都捉唔到!
俾鏡頭影到就自然告得入!

引用:
原帖由 vampire912 於 2018-9-14 09:06 PM 發表

唔係想像係事實,事實就係暴徒事後只係不停指責警方用暴力對付市民,根本係誤導,佢哋係一般市民?真係行街經過?係唔係一般市民從新聞片段睇到,心知肚明,當暴徒向前面做出攻擊行為時警察唔可以從後使用武力制服?係咪要等佢襲擊完前面警員再擰轉身襲擊埋後面先可以出手? ...
利害了,
下次請硬你上訴

引用:

事實吾係係講就係, 請提出證據。
另受害人點樣威脅到豬西呢?
從片段看到受害人一路順應警方指示。
豬西襲擊受害人時,受害人有無向豬西挑釁或危害豬西行為?
成段片都睇吾到。
你可以話之前有,不過都係得個講字。

引用:
原帖由 thesun 於 2018-9-14 09:15 PM 發表

咁朱sir抵死啦  應該係朱sir畀人笑無賓周  火上心頭扑尻佢。原來依嫁啲警察咁低EQ
相信當時鄭x大叫朱朱無賓周 朱朱被人講中 朱咁蠢火上心頭 扑左落去。

引用:
原帖由 thesun 於 2018-9-14 09:15 PM 發表

你下次記得比人笑人生愛滋 性無能 毛毛蟲 正龜公
都唔好反擊

如果唔係就證明你EQ低

引用:
原帖由 萬家野生的壽包 於 2018-9-14 09:07 PM 發表

你理解能力好差
我理解一d都吾差, 我問你概問題全部基於你概論點。
如果你覺得我理解有問題, 請賜教。

引用:
原帖由 fbd51e3396c762 於 2018-9-14 09:18 PM 發表

事實吾係係講就係, 請提出證據。
另受害人點樣威脅到豬西呢?
從片段看到受害人一路順應警方指示。
豬西襲擊受害人時,受害人有無向豬西挑釁或危害豬西行為?
成段片都睇吾到。
你可以話之前有,不過都係得個講字。 ...
可能受害人大叫 打我呀笨柒 真係估唔到有隻豬真係咁笨柒。香港警察幾時變得咁笨柒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]