• 瀏覽: 4,388
  • 回覆: 68
+3
千千麗

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-9-14 07:43 AM 發表
【明報專訊】立法會九龍西補選提名期下月2日展開,積極考慮代表民主派出戰前議員劉小麗,其個人網頁最少兩個包含「自決」字眼的頁面近日消失,涉及字句包括「香港人固然應該政治自決」、「香港人有政治自決的權利」和「為香港爭取前途自決」等,被質疑是參選前要「漂白」,實際上,部分有自決字眼的頁面仍然保留。劉小麗昨表示,純粹是助理更新了網頁,與選舉無關,「刪不刪網頁(對會否被取消參選資格)根本沒有分別」,因選舉主 ...
一早話佢無立場 過主啦

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-9-14 07:43 AM 發表
【明報專訊】立法會九龍西補選提名期下月2日展開,積極考慮代表民主派出戰前議員劉小麗,其個人網頁最少兩個包含「自決」字眼的頁面近日消失,涉及字句包括「香港人固然應該政治自決」、「香港人有政治自決的權利」和「為香港爭取前途自決」等,被質疑是參選前要「漂白」,實際上,部分有自決字眼的頁面仍然保留。劉小麗昨表示,純粹是助理更新了網頁,與選舉無關,「刪不刪網頁(對會否被取消參選資格)根本沒有分別」,因選舉主 ...
有內鬼同傳謀講, 小心D

引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-9-14 02:02 PM 發表

一早話佢無立場 過主啦
為了十皮野月薪,做契弟都要啦.....

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2018-9-14 08:47 PM 發表

為了十皮野月薪,做契弟都要啦.....
變性做男人

既然話唔影響DQ,點解要刪呢
係咪好茅盾呢

好L cheap

引用:
原帖由 fff888 於 2018-9-14 09:45 PM 發表
好L cheap
無腰骨人士為你爭取 叫正常人點會信

欲蓋彌彰 ...   

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-9-14 09:43 PM 發表
既然話唔影響DQ,點解要刪呢
係咪好茅盾呢
老千邏輯 特別過人

引用:
原帖由 睇天做人 於 2018-9-15 11:22 PM 發表

老千邏輯 特別過人
老千教室

引用:
原帖由 東方新希望 於 2018-9-20 05:10 PM 發表

老千教室
賤種 最愛

引用:
原帖由 羅賤宰 於 2018-9-14 02:04 PM 發表

有內鬼同傳謀講, 小心D
內鬼係咪犯民大佬李柱冥口中所講嘅游蕙禎及梁頌恆

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-9-20 05:22 PM 發表

內鬼係咪犯民大佬李柱冥口中所講嘅游蕙禎及梁頌恆
各懷鬼胎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]