• 瀏覽: 11,030
  • 回覆: 181
  • 追帖: 4
+4
引用:
原帖由 阿聞 於 2018-9-14 08:51 PM 發表

謝謝樓主。同我根據目前已有的報導綜合出來的情況都差唔多。

不過你亦要明白,一部分香港人的心態係反正畀支聯會騙咗咁多年,就乾脆繼續相信支聯會的大話落去好了。

亦有一種人的心態係凡事立場行先,係唔係事實唔仲要。所以如果你講的事實同佢哋的立場相反,佢哋就唔會信。 ...
對呀

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 阿聞 於 2018-9-14 08:51 PM 發表

謝謝樓主。同我根據目前已有的報導綜合出來的情況都差唔多。

不過你亦要明白,一部分香港人的心態係反正畀支聯會騙咗咁多年,就乾脆繼續相信支聯會的大話落去好了。

亦有一種人的心態係凡事立場行先,係唔係事實唔仲要。所以如果你講的事實同佢哋的立場相反,佢哋就唔會信。 ...
唔一定要人信你㗎喎
你係咪一定規定要人信你?
你未試過唔信人咩?
有時叫人(唔好信)傳媒報導,因立塲偏差
有時又話人(唔信)相反立場言論

其實你自己(又係唔信)相反立埸言論--

咁 記得64捐款

引用:
原帖由 巴士深情的樓盤 於 2018-9-15 12:19 AM 發表

哇!的狗口真的好臭啊!都唔知佢出世時咁臭佢老豆老母點能忍受到臭到而家都係咁臭,仲加上賤添
你又自言自語喇,
梗係要我噴(殺蟲水)你先至受嘅

引用:
原帖由 pimon 於 2018-9-15 12:01 AM 發表

你叫就叫,
你跳就跳,
好Q!
噓,你又學D無料技倆,見慣L u
你繼續帶領示範吖,俾個good
b o y-你,你準備張開血盤大口未??

引用:
原帖由 friendchanli 於 2018-9-15 12:06 AM 發表

真心討論。。。你睇下呢個討論區有真心討論過嗎?
佢哋係要扯開話題,一唔信佢,佢就屈人黃絲㗎啦,原來 黃絲嘅定義係唔埋堆囉!
不過我當佢哋係邪魔鬼怪,佢哋唔係人類,聲頻不同,但我唔會好似班邪魔鬼怪一樣搞人

咪話你乘囉……跟人跟得咁貼,
仲識扮人講嘢添,
不過要記住啦……無料就唔好亂噏,
尤其係(國家動員令)命令人民交出所有財產……,
叫你講講內容分享下啫,
做乜搞到又扮九又食人口水尾咁低樁扯開話題?
唔敢講嘅就好去瞓喇。

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-9-15 12:28 AM 發表

咪話你乘囉……跟人跟得咁貼,
仲識扮人講嘢添,
不過要記住啦……無料就唔好亂噏,
尤其係(國家動員令)命令人民交出所有財產……,
叫你講講內容分享下啫,
做乜搞到又扮九又食人口水尾咁低樁扯開話題?
唔敢講嘅就好去瞓喇。

似係有人連別人貼中(無料)兩字都抄襲搬去用喎,話佢無料,果然正確

你眼瞓呀?
(國家動員令)係你寫嘅貼
你嬲咩?

引用:
原帖由 室內設計師 於 2018-9-15 12:28 AM 發表

你鐘意玩「食人口水尾」咁無聊至極係你嘅事……咪両嘥我時間。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-9-14 08:51 PM 發表
1989年中共屠殺人民已成事實, 歴史不會因奧運/發展經濟/WTO/人民幣升值/軍事發展/支持或反對民主/愛國/親共/反共而改變! 面對中共屠殺人民的事實, 勇敢指責中共暴政.

國家的主人是人民而不是政府. 人民要求反貪腐, 民主自由, 公平公開的執政. 政府代表人民治理國家, 但不達標, 這是中共管治問題. 政府反指人民反革命, 屈人民煽動暴亂, 派特務倒亂就屈人民是暴徒, 咁就有藉口振壓 ...
以前我都覺得中國政府全部不是,自從「佔中」「旺角暴動」「衝擊立法會」之後,我的睇法唔同左。
各有不對。
中國政府行動太慢。

Save

Save

引用:
原帖由 火燎森 於 2018-9-14 04:16 發表
六四過來人告訴你們吧:6月3日,木樨地,38軍接到死命令必須趕到廣場,但是被學生工人強力攔截,于是開槍。死亡人數大概在150人左右。6月4日凌晨天安門清場,沒有殺人。3日4日暴民殺死燒死的解放軍戰士約20人,許多的確是被打死沒開槍的。據說,38軍的開槍有報復成分。整件事情今天已經很清楚了,80年代是共產黨右派自由派執政,社會比較自由開放,但是西方的確試圖顛覆共產黨。鄧小平特別敏銳感覺情況不對了,才 ...
你係現場定你係中央軍委?

引用:
原帖由 pimon 於 2018-9-15 12:56 AM 發表

你鐘意玩「食人口水尾」咁無聊至極係你嘅事……咪両嘥我時間。
係你夠膽偷用人哋用詞又唔夠膽認咋喎
食人口水尾果位係你本人
老屈如此低格係你嘥緊地球時間喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]