• 瀏覽: 61,206
  • 回覆: 243
  • 追帖: 3
+8

美國蘋果公司發布iPhone XR、XS、XS Max之後,被不少網民稱為「史上最貴iPhone」。再有新款iPhone推出,對於不少香港人來說,當然最關心是炒唔炒得起了。東網記者周四(13日)專程到被稱為深圳先達的華強北遠望數碼商城,為大家了解一下最新市面情報。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20180913/bkn-20180913192901174-0913_00952_001.html

引用:
原帖由 ok938 於 2018-9-13 11:52 PM 發表

美國蘋果公司發布iPhone XR、XS、XS Max之後,被不少網民稱為「史上最貴iPhone」。再有新款iPhone推出,對於不少香港人來說,當然最關心是炒唔炒得起了。東網記者周四(13日)專程到被稱為深圳先達的華強北遠望數碼商城,為大家了解一下最新市面情報。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20180913/bkn-20180913 ...
冇新特色,唔值

引用:
原帖由 630j2.swatch 於 2018-9-14 08:00 AM 發表

都話而家係2018

中國人覺醒年!

連用毒果的都醒了,轉投國產機!
低能,遲早爆炸

引用:
原帖由 toledo 於 2018-9-14 10:28 AM 發表
andriod 機出M字額,果粉即刻狂鬧抄襲,依家爛果出雙卡,即係抄襲andriod機啦,點解唔見人鬧嘅?
靜音了

果粉又要追新機

美國大賺特賺嘅iphone,無左喬布斯, TIM COOK 對iphone無曬皮向。中國人被拖著行,要覺醒到誰是真正霸權

寫得出深圳先達,證明你根本無上過華強北囉

IPHONE仲有人買咩???

咁大部電話
對亞洲人來講好唔方便
越大部只會越適合外國人用

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 14/9/2018 11:50 發表
寫得出深圳先達,證明你根本無上過華強北囉
仲見很多人用3.7~4吋那一代的爛果

燶硬。不過估計比iphone x 果時好一點點,因為比較早出。

引用:
原帖由 toledo 於 2018-9-14 10:28 AM 發表
andriod 機出M字額,果粉即刻狂鬧抄襲,依家爛果出雙卡,即係抄襲andriod機啦,點解唔見人鬧嘅?
Double std is their std

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]