• 瀏覽: 61,203
  • 回覆: 243
  • 追帖: 3
+8
冇touch id已必冇買,這就是我原則

電話都越嚟越貴

引用:
原帖由 lolobobo999 於 2018-9-14 05:00 PM 發表

IR一入到去得番xs,max全部冇晒
你IR 到?

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2018-9-14 04:19 PM 發表

desktop同laptop都係咁多年同一個外形,mon,keyboard,主機,係硬件會勁左。
咁咪唔無應該買電腦?
一部新出電話只剩得抄唔抄得起呢個話題已經係變了投資工具。出新機款只係想吸水。

引用:
原帖由 ngtszman2015 於 2018-9-14 05:34 PM 發表

你IR 到?
係呀

引用:
原帖由 dashhk 於 2018-9-14 05:31 PM 發表

新平果

最大特色是比i-x
運行速度快50%

利申我不是果粉,不會買
呢d咪唔係特色lor, 只係升左級

引用:
原帖由 ngtszman2015 於 2018-9-14 04:56 PM 發表

下?我公司一半人用iphone, 四分之一人用三星,四分之一人用sony
利申:大公司IT
有上過去華強就明,那幾幢賣電話配件商場,大部份都是賣艾瘋配件,尤其是機套,祇有少量是其他品牌,選擇不多,但艾瘋就多得很!😁

引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-9-14 05:36 PM 發表

呢d咪唔係特色lor, 只係升左級
現在平果已經好快
再快50%

只能說強

引用:
原帖由 dashhk 於 2018-9-14 05:38 PM 發表

現在平果已經好快
再快50%

只能說強
我都想知 7nm cpu 真實係有幾好用

即係得唔得

引用:
原帖由 ngtszman2015 於 2018-9-14 05:34 PM 發表

你IR 到?
一入去max冇晒

附件

7DFF8A19-17F3-4B6F-B113-E21EE1401703.png(114.62 KB)

引用:
原帖由 wmh714 於 2018-9-14 04:49 PM 發表
無線充,>3300mah,雙鏡,雙卡,指紋,好多功能都慢人十拍。。。晒氣
無辦法,呢個庫克同教主完全唔同班.完全唔知APPLE定位係咩.
一個要做LEADER.
一個做左SJ最討厭既FOLLOWER.
其實APPLE最緊要係開發軟件上獨有既魅力.
而非去同人鬥大MON,仲要跟埋個雙卡咁CHEAP.
如果要買呢D機,人地揀3叔都唔揀你啦.貪你貴呀!

引用:
原帖由 ngtszman2015 於 2018-9-14 05:39 PM 發表

我都想知 7nm cpu 真實係有幾好用
這個事實對普通用戶,不是太實際

因手機速度本身已經夠快,1秒同0,75秒有什麼分別?

引用:
原帖由 ok938 於 2018-9-13 11:52 PM 發表

美國蘋果公司發布iPhone XR、XS、XS Max之後,被不少網民稱為「史上最貴iPhone」。再有新款iPhone推出,對於不少香港人來說,當然最關心是炒唔炒得起了。東網記者周四(13日)專程到被稱為深圳先達的華強北遠望數碼商城,為大家了解一下最新市面情報。

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20180913/bkn-20180913 ...
出年又史上最貴⋯⋯⋯⋯後年又史上最貴⋯⋯⋯

炒唔到啦。 一係自用

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]