• 瀏覽: 78,023
  • 回覆: 526
  • 追帖: 6
+4
好明顯口交只係禮節行為,同講句早晨冇分別

是一個進食行為

引用:
原帖由 天竺滷味炒蝦 於 2018-9-13 09:42 PM 發表
口交唔屬性行為?咁係咪賴西冇事,揸波先有罪?
奶西係幫對方清潔,好事來的

唔好鬧個官,官都係跟法律規定既定義,法律就是不近人情,無插西無得叫強姦,插菊係肛交罪,好似無口交罪,所以理應含撚,賴西揸波都只係非禮罪

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-9-14 12:25 AM 發表
咁即戴咗套都唔算強姦囉
對。法律是這樣的。帶套無法強姦

個狗官一定係隻奶閪怪

引用:
原帖由 一言狗頂 於 2018-9-13 09:37 PM 發表

欠債女子前年9月因未能償還1.5萬元貸款,被3名「收數佬」禁錮在時鐘酒店,期間更被1名男子強姦。

2名涉案男子否認強姦罪及非法禁錮罪受審,6男1女陪審團昨早11時許退庭商議後,直至今晚8時仍未能達致有效裁決。法官決定讓 ...
不如叫髮官替我口交,再問吓佢算唔算性交?

引用:
原帖由 一言狗頂 於 2018-9-13 09:37 PM 發表
http://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20180912/_2018091220110581320.jpg

欠債女子前年9月因未能償還1.5萬元貸款,被3名「收數佬」禁錮在時鐘酒店,期間更被1名男子強姦。

2名涉案男子否認強姦罪及非法禁錮罪受審,6男1女陪審團昨早11時許退庭商議後,直至今晚8時仍未能達致有效裁決。法官決定讓 ...
段新聞,內文同標題不符。

好多白痴仔淨係做標題黨。

陪審團咁樣問 應該傾向相信無屌到

引用:
原帖由 屎必島 於 2018-9-14 05:33 AM 發表

喜歡肛交既人士有福了
黃絲今次發達啦,狗官好野!

係香港 口交只可以告非禮
另外如果係雞姦 就有條 非法肛交黎條罪

引用:
原帖由 革命神 於 2018-9-14 04:20 AM 發表

證明條法律有問題lo...

就算你唔系強姦...你咁樣做一樣系迫人去滿足你需要..

單系咁樣...已經嚴重過非禮啦...

更本系法律有問題..
其實呢度好多人都知道法律就係咬文嚼字,只要定義唔係就唔係(不過有時候法官話自己解釋就係)

我笑法律係因為揾班咩都唔知嘅人來審,然後話咁樣公平,要啲人即時去理解條文,但係控辯律師就打程序、定義、案例,到最後個官判詞就加啲自己個人想法,例如咩對受害人造成永久心靈創傷,好似今次咁,試想下如果有證據、但定義不清之下,就唔係心靈創傷咩,但係你無法判罪

法律係一個非常複雜又互相矛盾嘅系統,只係睇你識唔識鑽空子

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2018-9-14 12:25 AM 發表
咁即戴咗套都唔算強姦囉
進入的祗有個套 係個套唔啱 不過已經沖咗落廁所

1.5萬
要動用到3條收數佬?

有無其他內情?