• 瀏覽: 78,022
  • 回覆: 526
  • 追帖: 6
+4
咁個女生係非自願情況,好似夫妻都唔可以強迫性行為啦

引用:
原帖由 天竺滷味炒蝦 於 2018-9-13 09:42 PM 發表
口交唔屬性行為?咁係咪賴西冇事,揸波先有罪?
我冇罪㗎

狗語錄

引用:
原帖由 Hung196108 於 2018-9-14 02:00 AM 發表
原來「性行為」的定義可以縮窄成咁。可以想像,應該有許多人會上訴!
尤其是有「同性性行為」(例如:第200章)的定罪,既然「同性」,何來「透過陰莖進入陰道性交」。
恭喜有些無辜者可以重獲自由兼可以要求政府賠償!
請改埋這些不合理的法律! ...
今次個官無解釋錯,法例一直係咁。
如果剩係強逼口交,差人剩係會告非禮。插後面雞姦又係另一條例,所以有人上訴都唔係呢個原因。

好多人自己無知,就批評或質疑法官的指引,口交一直以來都不符合強姦罪中性行為的定義,香討真係多無知的人

引用:
原帖由 jimmychu1234 於 2018-9-14 04:14 AM 發表
好多人自己無知,就批評或質疑法官的指引,口交一直以來都不符合強姦罪中性行為的定義,香討真係多無知的人
證明條法律有問題lo...

就算你唔系強姦...你咁樣做一樣系迫人去滿足你需要..

單系咁樣...已經嚴重過非禮啦...

更本系法律有問題..

口交不會引致懷孕

引用:
原帖由 hellslemon 於 2018-9-14 02:38 AM 發表
以後口爆算, 唔算老強
反正都係俾人告非禮!

以後D咸蟲喺街見到有靚女,先揸完波,然後捉佢埋一邊,順手叫佢口爆埋!

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2018-9-13 09:43 PM 發表
肛交算唔算強姦
肛交算雞姦。回教國除左座監仲要打藤。

性交必須係 有陽具插入陰道的過程
肛交係由第118A條處理

任何其他行為只算普通襲擊或非禮, 法官的引導無任何問題.

附件

Untitled.png(285.08 KB)

白痴法律畀白痴嘅人讀,讀完就做白痴律師同白痴法官!

引用:
原帖由 織田信長 於 2018-9-13 09:47 PM 發表

咁肛交全咪可以周街吉人
喜歡肛交既人士有福了

點解當初唔告非禮,要告強姦,好明顯律政司出錯,用錯罪名去告

強迫口交唔算強姦,但可告襲擊,深喉可能被告意圖媒殺