• 瀏覽: 16,235
  • 回覆: 153
+20
三立的機場派車又有新論述了:說車上全是武警,逼着台灣人上車,哈哈哈

三立非常白痴呀!嚴重弱智.

同上次澳門解放軍幫手救災一樣,香港班仆街黃畜就屈人屠城

不如話坐車條片係上海機場啦…

勁啊,原來日本已經被中國統治左

中國在日本有駐軍?

有趣 有趣

迫上車?信果個都on9

呢D扑街傳媒同個垃圾女總統一樣賤格無恥

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2018-9-9 02:38 AM 發表
呢D扑街傳媒同個垃圾女總統一樣賤格無恥
五個字形容佢地最正確:唔C都冇用!

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-9-9 01:27 AM 發表
三立的機場派車又有新論述了:說車上全是武警,逼着台灣人上車,哈哈哈

大陸做假有咩奇怪, 九寨溝地震嘅時候 當地政府宣稱 只係死咗十幾人, 但係你睇下九寨 天堂酒店, 你覺得會唔會真係死咗十幾日呀, 有樓出消息 淨係嗰度都 埋咗千五人 真係上天堂

附件

6D9ECFEB21F4924AB9D7A22776D0DA3D.jpeg(69.96 KB)

bkncn-20170809010028149-0809_05011_001_01p.jpg(87.43 KB)

0-6-e1503023802457-600x400.jpg(103.28 KB)

引用:
原帖由 two3888 於 2018-9-9 02:55 AM 發表

大陸做假有咩奇怪, 九寨溝地震嘅時候 當地政府宣稱 只係死咗十幾人, 但係你睇下九寨 天堂酒店, 你覺得會唔會真係死咗十幾日呀, 有樓出消息 淨係嗰度都 埋咗千五人 真係上天堂 ...
你係咪智障呀,你親眼見到死左千幾人。。。。人地講乜你又信,港狗仲話獨立思維

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]