• 瀏覽: 12,282
  • 回覆: 121
+2
果然係毒果,肥佬黎最偉大最好波

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2018-8-25 04:44 PM 發表

無錯,佢的確係一個偉大嘅諧星
佢今年年尾一定有花紅 ( 個屎忽俾人插到開花兼見紅 )

引用:
原帖由 green2016 於 2018-8-25 04:59 PM 發表

佢今年年尾一定有花紅 ( 個屎忽俾人插到開花兼見紅 )
未必,年尾佢可能多咗好多 my best friends

又一個精神分裂既黃蟲打飛機自high post.....! 

引用:
原帖由 真。奔放的J圖 於 2018-8-25 04:00 PM 發表
美國總統特朗普批評一帶一路具冒犯性,干擾全球貿易。主張強硬對待中國的特朗普,除了發動貿易戰向2,000億美元中國進口貨徵收關稅,近期連環出手打擊跟中國關係密切的一帶一路國家,由陸路的土耳其、俄羅斯、伊朗,到海路的印度、印尼、馬來西亞,連消帶打,藉機挫敗氣燄高張的中國。

陸路追擊中亞大國

特朗普上周重手以經濟制裁手段壓逼土耳其埃爾多安政府,突增一倍鋼鋁關稅,令原本已走弱的貨幣里拉單日再挫近兩成, ...
最近多咗好多美狗出來吠, 點解呢~

屌  又係毒果記者作文

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-8-25 05:00 PM 發表
侵侵只需一句:請港元跟美元脫勾吧 已可帶來動盪
同意英屬香港作為英國直接管轄的海外領土,港元應與英鎊掛勾,並改名為British Hong Kong Pound

引用:
原帖由 royrac 於 2018-8-25 04:47 PM 發表
如果中共係講野唔算數既,你尼類漢奸仲可以係中國土地上生存咩?冇二三條一樣可以整死你,你既生存只係建基於中共的仁慈,否則你連舊屎都不如。 ...
中共講嘢嘅偽術:

唔係話唔開放,不過一定要同中資合營,持股最多49%,業務範圍不包括⋯⋯,OK?

唔係冇集會, 結社自由,憲法寫明係有就一定有,不過要申請,OK?

唔係唔俾外國電影進入中國,不過每年限34部,OK?

唔係唔鼓勵電影創作,不過劇本要經過審批,套戲唔可以有鬼,OK?

唔係唔俾家屬到庭旁聽,不過要攞籌,一早派哂嘛,OK?

唔係唔俾你上網,不過要經過過濾,保護你哋嘛,OK?

唔係唔俾你香港人普選特首,不過邊個入閘由我決定,OK?

引用:
原帖由 真。奔放的J圖 於 2018-8-25 04:00 PM 發表
美國總統特朗普批評一帶一路具冒犯性,干擾全球貿易。主張強硬對待中國的特朗普,除了發動貿易戰向2,000億美元中國進口貨徵收關稅,近期連環出手打擊跟中國關係密切的一帶一路國家,由陸路的土耳其、俄羅斯、伊朗,到海路的印度、印尼、馬來西亞,連消帶打,藉機挫敗氣燄高張的中國。

陸路追擊中亞大國

特朗普上周重手以經濟制裁手段壓逼土耳其埃爾多安政府,突增一倍鋼鋁關稅,令原本已走弱的貨幣里拉單日再挫近兩成, ...

賤到違規改標題謾罵

大哥:特朗普邊句說話誓要誅死共產黨?咁低俗說話。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-8-25 05:00 PM 發表
侵侵只需一句:請港元跟美元脫勾吧 已可帶來動盪
直接用人民幣

咁鹵味點解每年從邪惡共產黨國家入口五千億貨物?
冇中國救濟,美國早就餓死
再講,中共係百年老鋪,咁易打咩?
精神病走犯,你係普帝嘅傀儡咋

引用:

陸路追擊中亞大國

咁多番狗吠嘅?主人一定好危急嘞🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]