• 瀏覽: 10,867
  • 回覆: 121
引用:
原帖由 真。奔放的J圖 於 2018-8-25 04:00 PM 發表

美國總統特朗普批評一帶一路具冒犯性,干擾全球貿易。主張強硬對待中國的特朗普,除了發動貿易戰向2,000億美元中國進口貨徵收關稅,近期連環出手打擊跟中國關係密切的一帶一路國家,由陸路的土耳其、俄羅斯、伊朗,到海路的印度、印尼、馬來西亞,連消帶打,藉機挫敗氣燄高張的中國。

陸路追擊中亞大國

特朗普上周重手以經濟制裁手段壓逼土耳其埃爾多安政府,突增一倍鋼鋁關稅,令原本已走弱的貨幣里拉單日再挫近兩成, ...
柒普打遍天下無朋友,漢奸無糧唯有食屎狗。看你造謠到幾時!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
冇料扮四條  識西咩

ng1968

回覆 引用 TOP

你以為自己真係美國佬咩,打曬飛機咁射到周圍都係!

回覆 引用 TOP

賄選事件破產總統等坐監啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 17698lam 於 2018-8-25 05:33 PM 發表

侵侵過到年先講啦
為了世界和平,一定要保著柒普,美利堅裂眾國靠渠咯。

回覆 引用 TOP

思覺失調兼腦癌發作

回覆 引用 TOP

感謝特朗普。

回覆 引用 TOP

佢被迫叫做綠毛假髮狗
佢好鐘意食爛屎
更鐘意睇毒狗點浸死,
而且係一隻一隻咁浸死。
引用:
原帖由 赤共 於 2018-8-25 04:37 PM 發表

特朗普真係偉大
識儍佬重傻佬

回覆 引用 TOP

都唔知做唔做到一屆

回覆 引用 TOP

講呢句嘢嘅人,肯定係儍嘅,咁易被個儍嘅誅死就唔係共産黨嘞,—來共産黨係打番嚟嘅,唔係你儍嘅恩賜,二來共産黨係多黨合作制,問個儍嘅點誅?以前文革都推不倒!根基堅固,穩如泰山!個儍有病就去搵醫生啦!

引用:
原帖由 tomymt 於 2018-8-25 05:52 PM 發表

講呢句嘢嘅人,肯定係儍嘅,咁易被個儍嘅誅死就唔係共産黨嘞,—來共産黨係打番嚟嘅,唔係你儍嘅恩賜,二來共産黨係多黨合作制,問個儍嘅點誅?以前文革都推不倒!根基堅固,穩如泰山!個儍有病就去搵醫生啦! ...
真係唔知邊個有病嘞,穩如泰山就成日都會驚人推翻佢,要用盡手段監控人民,其他國家只會監控別國,共產黨就監控自己國家使費最大

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。奔放的J圖 於 2018-8-25 04:00 PM 發表

美國總統特朗普批評一帶一路具冒犯性,干擾全球貿易。主張強硬對待中國的特朗普,除了發動貿易戰向2,000億美元中國進口貨徵收關稅,近期連環出手打擊跟中國關係密切的一帶一路國家,由陸路的土耳其、俄羅斯、伊朗,到海路的印度、印尼、馬來西亞,連消帶打,藉機挫敗氣燄高張的中國。

陸路追擊中亞大國

特朗普上周重手以經濟制裁手段壓逼土耳其埃爾多安政府,突增一倍鋼鋁關稅,令原本已走弱的貨幣里拉單日再挫近兩成, ...
強力打壓!俞壓愈強

回覆 引用 TOP

期待鬼國支爆

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]