• 瀏覽: 12,248
  • 回覆: 121
+2
引用:
原帖由 talkabouti 於 2018-8-25 05:12 PM 發表

咁多番狗吠嘅?主人一定好危急嘞🤔
唔吠邊有野食同錢收啊

哦,原來如此

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2018-8-25 05:11 PM 發表
咁鹵味點解每年從邪惡共產黨國家入口五千億貨物?
冇中國救濟,美國早就餓死
再講,中共係百年老鋪,咁易打咩?
精神病走犯,你係普帝嘅傀儡咋
救濟? 笑死!

美國都施捨好多嘢俾大陸:芯片,波音飛機,大豆,美國綠卡,老翻 Windows⋯⋯。

朋友是用來出賣?口說好朋友,卻要誅死人!

特朗普?我屌佢老母!

講就兇狠....😄

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-8-25 04:35 PM 發表
大陸俾人唱衰幾十年, 但係越唱越興盛, 所以最怕你唔唱啦

尾國就嚟會有天災!奉係搞𨳊我地中國!果個國家或地區必定會有天災發生!

引用:
原帖由 hfceddie 於 2018-8-25 05:16 PM 發表

救濟? 笑死!

美國都施捨好多嘢俾大陸:芯片,波音飛機,大豆,美國綠卡,老翻 Windows⋯⋯。
施捨10000 年
仲講 老翻 Windows 上面個個 Win10 啦,洗老翻 肯定又係無 return home card
Btw ,老美D野咁喳架? 咁易俾人老翻既?幾耐之前既事?係咪暗示緊老美D野唔掂?

假基督教國家用宗教去攻擊人唔係第一次。

引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-8-25 04:27 PM 發表
受夠了資本主義! 多數美國青年想活在社會主義制度下

http://www.chinatimes.com/realtimenews/20171104002920-260408

民調顯示,多數美國青年更想活在社會主義制度下,而非資本主義。(葉書宏翻攝)

儘管美國一向對自己的制度充滿自信,並且不斷的向外輸出美國式思想、價值、制度、政體等,但是如今的美國,年輕人卻受夠了資本主義之下導致的 ...
人哋係北歐嘅社會主義,唔係中國掛羊頭嘅社會主義。

咁睇下邊個死先囉

又睇下點!
中共仲可以聯合北韓玩導彈,又可以通俄,等普京承認與侵侵私通,到時又睇下邊個認衰仔先? 

垃圾報紙

11月中期選舉後侵侵就軟火咗

特朗普沒有這個本事,他瞎吹👎👎👎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]