• 瀏覽: 1,354
  • 回覆: 14
+2
美國與菲律賓的關係近期轉趨不穩,菲律賓總統杜特爾特周二(21日)聲稱,知道美國中情局(CIA)一直在監聽他的電話通訊,更揚言美國政府有意暗殺他,藉此推倒他的政權。

小心比人輸入什麼顏色革命呀,  香港差點都奶野呀!

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180822/bkn-20180822180042988-0822_00912_001.html

九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
引用:
原帖由 男E 於 22/8/2018 22:38 發表
美國與菲律賓的關係近期轉趨不穩,菲律賓總統杜特爾特周二(21日)聲稱,知道美國中情局(CIA)一直在監聽他的電話通訊,更揚言美國政府有意暗殺他,藉此推倒他的政權。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180822/photo/bkn-20180822180042988-0822_00912_001_01b.jpg?20180822214805

小心比人輸入什麼顏色 ...
佢講嘅嘢美國係做過,唔出奇。

美國越來越似黑社會大佬,順我者昌,逆我者亡。

唔知用華為﹑中興手機會唔會安全啲?美國話佢哋嘅手機危害美國國家安全,可能就係因為美國監聽唔到。

佢既諗法完全正常
係傻仔智將先成日話中共監控

引用:
原帖由 男E 於 2018-8-22 10:38 PM 發表

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20180822/photo/bkn-20180822180042988-0822_00912_001_01b.jpg?20180822214805

小心比人輸入什麼顏色 ...
美國要殺佢洗鬼暗殺,杜先生一早就變死人了—》...揚言美國政府有意暗殺他...

開始感覺到生命受威脅
學拉燈書信來往會長命d

引用:
原帖由 x747x 於 2018-8-22 10:43 PM 發表
佢講嘅嘢美國係做過,唔出奇。
美國越來越似黑社會大佬,順我者昌,逆我者亡。
唔知用華為﹑中興手機會唔會安全啲?美國話佢哋嘅手機危害美國國家安全,可能就係因為美國監聽唔到。 ...
x100.

CIA一直搵機會

自大強,佢都冇朋友

除左好事美國有乜吾敢做!

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-8-23 04:37 PM 發表

美國吹就叻
美國係咁堅既, 肥金etc死9左la
呢位中國朋友大叔曾多次被佢老尾^&*(*(xy都無事...

美澳點解咁怕中國電訊設備?
因為佢地已經知到更可能已經利用緊做D不當既野

真係short 左

如果美國要殺你, 你一早已經死左十世啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]