• 瀏覽: 10,606
  • 回覆: 171
+2
一旦港獨暴徒強行使用武力實行港獨,香港人有幾多人支持暴徒,又有幾多人願意捐錢比暴徒?

ON9
你不如擔心一旦香港警察強行使用武力實行港獨好過啦,民族黨冇槍冇炮人又少

討論吓姐,我相信香港警察唔會用武力港獨,因為我未聽過佢哋有咁嘅要求同主張,警察武力對付暴徒就有見過。

引用:
原帖由 你識條鐵咩 於 2018-8-20 04:51 PM 發表

一旦港獨暴徒強行使用武力實行港獨,香港人有幾多人支持暴徒,又有幾多人願意捐錢比暴徒?
冇幾多人願意捐錢比暴徒, 捐比佢地嗰D都唔係人

7仔,百佳,惠康的花生🥜啤酒🍻一定賣晒,d人一定坐定定系度睇獨仔點俾阿爺的老解連根鏟起處死

一旦共產黨暴徒強行使用武力推翻中國,香港人有幾多人支持暴徒,又有幾多人願意捐錢比暴徒?

毒仔入到解放軍營先講啦,仲有個傻仔天,而家直頭係過街老鼠

引用:
原帖由 劉婕 於 2018-8-20 05:12 PM 發表

冇幾多人願意捐錢比暴徒, 捐比佢地嗰D都唔係人
你祖上有冇支持共產黨暴徒,你話你祖上唔係人?

早D睡。

引用:
原帖由 paoon 於 2018-8-20 05:24 PM 發表

你祖上有冇支持共產黨暴徒,你話你祖上唔係人?
港獨暴徒又關我祖上事? 你祖上有冇支持港獨暴徒呢?

引用:
原帖由 你識條鐵咩 於 2018-8-20 04:51 PM 發表
佢地夠L瞻咩

冇力港獨呀?

民族黨呢家無睇頭,人哋毛主席當年至少要識勾結日俄侵華先有機會成功篡位,要有吾理犧牲幾多同胞都要奪權嘅心先可以成功,成功為仲要大清洗所有異見

引用:
原帖由 你識條鐵咩 於 2018-8-20 16:51 發表
我捐$100...
俾佢地買溪錢陰司紙...

引用:
原帖由 你識條鐵咩 於 2018-8-20 17:08 發表
討論吓姐,我相信香港警察唔會用武力港獨,因為我未聽過佢哋有咁嘅要求同主張,警察武力對付暴徒就有見過。
港獨暴徒用磚掟警察,背後法官又用法律對付警察,咁點樣叫警察支持港獨

佔中時係最大機會叫警察推翻政府,警察都無咁做,何況依家

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]