• 瀏覽: 5,346
  • 回覆: 55
我上網識左個所謂美軍, 佢話想SETTLE DOWN, 佢就話申請離開土耳其, 因為怕被派去SYRIA, 之後同我講佢申請左, 批左..但佢手頭無錢想我寄450美金比佢, 佢就可以飛黎香港揾我...我覺得有D問題, 我上過網話, 佢地可以唔洗錢飛...

即係佢係編子?

有無C兄知道多D美軍既野??

消協話叫佢上網露面傾後拍下

引用:
原帖由 Car2015 於 2018-8-20 04:05 PM 發表
我上網識左個所謂美軍, 佢話想SETTLE DOWN, 佢就話申請離開土耳其, 因為怕被派去SYRIA, 之後同我講佢申請左, 批左..但佢手頭無錢想我寄450美金比佢, 佢就可以飛黎香港揾我...我覺得有D問題, 我上過網話, 佢地可以唔洗錢飛...

即係佢係編子? ...
百分一百八十係騙子。

美軍人工,福利不差,最近里拉跌,美金在當地多好用,不要信他。

今晚叫佢LIVE CHAT

引用:
原帖由 Car2015 於 2018-8-20 04:05 PM 發表

即係佢係編子? ...
你叫佢唔好急。咁大個人,儲夠錢先飛黎香港都未遲。你又唔會走左去,係咪?一係,佢send $450美金比你,你飛過去仲好啦,係咪?

唔好成日上網, 得閒睇下新聞啦.  溫故知新. 

引用:

即係佢係編子? ...
100%係騙子

引用:
原帖由 tradewindrider 於 2018-8-20 16:45 發表

你叫佢唔好急。咁大個人,儲夠錢先飛黎香港都未遲。你又唔會走左去,係咪?一係,佢send $450美金比你,你飛過去仲好啦,係咪?
嗯~~

450美金你應該聽錯是4百五十萬美金,450都無你醒來吧,一場波都去左啦4000蚊。

你識問都蠢唔晒

基路難行呀死基佬

引用:
原帖由 Car2015 於 2018-8-20 04:25 PM 發表
有無C兄知道多D美軍既野??
係網度任何借口要錢都係騙子.醒小小

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]