• 瀏覽: 9,062
  • 回覆: 62
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-8-19 09:31 AM 發表
原來有痛腳比中央捉住

屈穎妍等人於1995年8月18日以旅遊為名在福建沿海地區非法搜集中國軍事機密,於8月20日被當地群眾發現並舉報。福建國家安全機關對他們進行了審查,查明屈穎妍等人的行為觸犯了《中華人民共和國國家安全法》、《中華人民共和國軍事設施保護法》,嚴重危害了國家安全,並於8月25日根據《中華人民共和國國家安全法》第三十條規定,依法將該人等驅逐出境。

https://zh.m. ...
樓主經常出 post, 莫非已成魔?

引用:
原帖由 cortet 於 2018-8-19 09:49 AM 發表

樓主經常出 post, 莫非已成魔?
當然啦!如果唔係岳飛都唔會死啦~~

引用:
原帖由 緋村劍心傳說 於 2018-8-19 09:31 AM 發表
原來有痛腳比中央捉住

屈穎妍等人於1995年8月18日以旅遊為名在福建沿海地區非法搜集中國軍事機密,於8月20日被當地群眾發現並舉報。福建國家安全機關對他們進行了審查,查明屈穎妍等人的行為觸犯了《中華人民共和國國家安全法》、《中華人民共和國軍事設施保護法》,嚴重危害了國家安全,並於8月25日根據《中華人民共和國國家安全法》第三十條規定,依法將該人等驅逐出境。

https://zh.m. ...
妓女一名。

如果樓主之流覺得人家的評論有錯, 可以理駁斥, 但只不停人身攻擊, 只讓人覺得蠻不講理. 

這就是香港的言論自由

引用:
原帖由 28chris 於 2018-8-19 12:07 PM 發表

陳浩天的言論自由又去了那裡
煽動,叛國,可以比較嗎?仲可以揸咪講嘢,日日上新聞,算是冇咗言論自由嗎?

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2018-8-19 11:12 AM 發表
如果樓主之流覺得人家的評論有錯, 可以理駁斥, 但只不停人身攻擊, 只讓人覺得蠻不講理.  

等同有人開帖不滿大陸,皆因體內流住啲「不自願含有」嘅大日本皇軍血統一樣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]