• 瀏覽: 5,601
  • 回覆: 92
撤資回到美國

睇清楚D,"資金"是由冥通銀行發行的
盂蘭節好多人燒野,吹左D入白宮。

相信敵人說話的人 , 傻的嗎?

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-17 03:22 PM 發表

你阿爺打壓中資 令到內房 騰訊 股市大跌
沽貨的確是大媽資金!

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-8-17 03:35 PM 發表

咁嘅白痴對答都信, 美國選民都好低能喎

泛黃信到十足十!

近排特多呢類推文 !

引用:
原帖由 ka626168 於 2018-8-17 03:56 PM 發表
近排特多呢類推文 !
因為想中國和香港快些死!

引用:
原帖由 風花雪月. 於 2018-8-17 03:51 PM 發表
相信敵人說話的人 , 傻的嗎?
臨展開對話前做勢, 但係對手真係白痴咩?

呢段片好 L 假

引用:
原帖由 charlir2005 於 2018-8-17 03:17 PM 發表
我仲以為係無記劇集對白

美國白宮經濟顧問庫德洛指:「他們(中國)經濟向下。中國零售銷售、生意投資崩潰。根據一些數據,工業生產一直減少,現在在低處停滯不前。民眾拋售貨幣(人民幣),可能有些操控,但我認為投資者撤出中國,因為他們不喜歡該經濟體。他們轉到美國因為喜歡我們的經濟體。」

老美又講呢啲,中國是外傷,但老美是內傷,有時啲嘢唔係睇表面咁簡單㗎。

引用:
原帖由 charlir2005 於 17-8-2018 03:15 PM 發表

新聞睇完侵侵同內閣開會片段, 原來美國最高機密會議可以近距離直播? 全部對答連傻瓜都睇到係唸稿, 真係當全世界係白痴?
侵侵話習大大係佢好朋友,所以想幫中國洗脫操控貨幣的嫌疑
人民幣下跌係因為民眾拋售貨幣,係市場行為
北京冇出手托市,更証明官方冇操控

引用:
原帖由 cwbguy 於 2018-8-17 04:04 PM 發表

侵侵話習大大係佢好朋友,所以想幫中國洗脫操控貨幣的嫌疑
人民幣下跌係因為民眾拋售貨幣,係市場行為
北京冇出手托市,更証明官方冇操控 ...
反話來的。

吹水戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]