• 瀏覽: 22,944
  • 回覆: 278
  • 追帖: 3
+3
我就用左支付寶好耐啦,上淘寶買嘢。去百佳都用得。等陣又去大家樂食飯。因為上次又賺咗十文電子卷。

引用:
原帖由 我的無比膏 於 2018-8-17 01:30 PM 發表

無著數,金額又大,當然信用咭,俾張咭人6 , 簽個名搞掂,付款過程收銀員做哂
大陸L無選擇只會用甚麽支付寶,成熟城市人人用開信用咭無需要。排隊畀錢無人用,進軍香港蝕晒大本就快執笠。

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2018-8-17 03:00 PM 發表

都係一句,你唔大需求唔代表人地唔大需求,咪看得自己咁高,你唔用,用唔著就等於無人用?
淨係呢度D人問淘寶貼,點樣用,點樣開通,日日都有新手老手交流,人地唔似一班盲反L自己開幾十個分身推帖當好多人唔用,自欺欺人 ...
你講自己?你條廢柴!一D都唔敬業!聽朝起身快D去搵你領導寫檢討!

章魚片?

章魚卡太有才了,以後多了一句順口語

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-8-16 11:44 PM 發表

無優惠情況下,我係唔會比某一間企業坐大,都無優惠點解要將錢流向某公司?除非我係股東,我情願用Apple Pay
你係apple股東?。。。

引用:
原帖由 HI_HI_ 於 2018-8-17 02:00 AM 發表

唔識set兩分鐘先熄?!救命
梗係10秒安全啦,兩分鐘先熄咁危險,,但係呢d人嘅手機通常係乜叉密碼都唔set,一掃就開,醒到冇人有,好安全哦

章魚卡是什麼?章子魚在沙灘摸奶奶我就知

有嘢送

有jetso先用咋,無就用番發達通啦

引用:
原帖由 ck3226 於 2018-8-17 11:09 PM 發表

梗係10秒安全啦,兩分鐘先熄咁危險,,但係呢d人嘅手機通常係乜叉密碼都唔set,一掃就開,醒到冇人有,好安全哦
呢d咪傻囉!
就算你Set一秒都無用,有心hack你你部機唔見左,一樣攞到你野。
咁驚就唔好用智能手機。
同埋或者有D人既手機無其它方法解鎖,只停留要打密碼同劃線,否則根本唔會講到連解鎖都曬時間

正路

我支付寶ban晒我所以戶口唔比我囉印花呀 打去叫解鎖叫我買下野,買完最後個主任話我唔好晒時間唔會解封,頂佢個肺玩9我

引用:
原帖由 我的無比膏 於 2018-8-17 01:30 PM 發表

無著數,金額又大,當然信用咭,俾張咭人6 , 簽個名搞掂,付款過程收銀員做哂
但依家信用卡好易比人偷資料用係支付寶到,變相用信用卡可能仲危險左

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]