• 瀏覽: 5,788
  • 回覆: 61
+2
引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 06:09 PM 發表
中國應聲乖乖飛去, 共產黨真係有禮貌 誰是主 心裏有數
5月3日美方代表人員到北京。

引用:
原帖由 nigel2014 於 2018-8-16 08:04 PM 發表

咁快打面,教反中汪汪情何以堪呀

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 06:09 PM 發表
中國應聲乖乖飛去, 共產黨真係有禮貌  誰是主 心裏有數

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 08:18 PM 發表

美國去中國談判 乜唔係應該嘅咩! 發動貿易戰係美國 點解中國要去美國談判, 人哋勾勾手指 共產黨即是飛過去, 你唔係諗住同我講 大家都有份呀? ...
你柒夠未呀!
我本來都吾想廟你!

標題係你寫,而家就與事實不符,柒左你就算喇,你越兜越柒!

引用:
原帖由 好仔反佔中9 於 2018-8-16 08:05 PM 發表

咁快打面,教反中汪汪情何以堪呀
樓主每次出帖,都俾人摑到豬頭咁㗎啦,

引用:
中國應聲乖乖飛去, 共產黨真係有禮貌  誰是主 心裏有數
其實,你點解要選擇性忽略5月3-4號美國財長率領,6月2-4號商務部長率領美國代表團兩次訪問中國?

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 09:05 PM 發表

上次同今次 唔係次次係乜嘢? 正常發動貿易戰當事人 去談判, 唔係受害人去不動嗰個談判.. 拍公仔紙咩, 你一次我一次
哇,你嘅“上次同今次”=“次次”,好牽強喔,你問問中文老師喺唔喺咁解釋,我就唔系老師,但我至少接受過12年中小語文+4年大學語文教育,點都幫你兜唔到囖,唔好意思

引用:
原帖由 版煮報夢 於 2018-8-16 08:18 PM 發表

美國去中國談判 乜唔係應該嘅咩! 發動貿易戰係美國 點解中國要去美國談判, 人哋勾勾手指 共產黨即是飛過去, 你唔係諗住同我講 大家都有份呀? ...
咁快搬龍門。冇鬼用。

唔係談判
係.......

犯我中華者
雖遠必......打.....疫苗

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]